banner388

Şampiyonlukta kader maçı, bir derbiden daha fazlası

Süper Lig'in 30.haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması bir derbiden daha fazla öneme sahip

Şampiyonlukta kader maçı, bir derbiden daha fazlası

Süper Lig'in 30.haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması bir derbiden daha fazla öneme sahip

06 Mayıs 2017 Cumartesi 10:04
Şampiyonlukta kader maçı, bir derbiden daha fazlası

Zira Başakşehir'in Antalya deplasmanından 3 puanla dönmesi zirvenın daha da kızışmasını sağladı

Belki de şampiyonluk maçı

Olası bir Beşiktaş mağlubiyeti, Başakşehir'in son 4 hafta kala liderle arasındaki puan farkının 1'e inmesi anlamına geliyor. Geçen haftayı Başakşehir deplasmanında 3-1'lik skorla mağlup kapatan Beşiktaş için sahasında oynayacağı derbi karşılaşması belki de şampiyonluk yolunda alacağı en önemli 3 puan anlamına gelecek. Elde edilecek bir galibiyet rakiplerinin de gardını düşmesini sağlayacak.

Kendi taraftarı önünde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan siyah beyazlılarda tek hedef galibiyet. Taraftarın şova hazırlandığı derbi maçta futbolcu ve yönetimin galibiyet altında kenetlendikler öğrenildi. Beşiktaş adına bu derbi maçında şüphesiz Talisca-Aboubakar-Oğuzhan-Quaresma gibi isimlere önemli görevler düşüyor.

Sarı lacivertlilerde hedef ikincilik

Konuk ekip Fenerbahçe'de ise durumlar pek de iç açıcı değil gibi. Sakat ve cezalı oyuncuların bulunması teknik heyetin canını sıkarken ligi ikinci bitirme hedefleri son haftalara doğru giderken de canlı tutmak istiyor. Bu amaçla sahaya çıkacak olan sarı lacivertli takımda hem ikincilik şansını sürdürmek hem de ezeli rakibine şampiyonluk yolunda önemli bir çelme takmak istiyor. 

Yarın akşam Türkiye'nin nefesini  tutarak izleyeceği Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi saat 19'da Vodafone Arena Stadında oynanacak. Karşılaşmayı ise hakem Fırat Aydunus yönetecek 

Son Güncelleme: 06.05.2017 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.