banner388

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş'ten santral için zehir zemberek açıklamalar!

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş Facebook hesabı üzerinden santrale tepki gösteren bir paylaşımda bulundu.

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş'ten santral için zehir zemberek açıklamalar!

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş Facebook hesabı üzerinden santrale tepki gösteren bir paylaşımda bulundu.

04 Ocak 2021 Pazartesi 23:13
SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş'ten santral için zehir zemberek açıklamalar!

Tepkisini  facebook hesabı üzerinden dile getiren  Sezgin Gümüş, yapmış olduğu paylaşımda "Komple karadeniz ile kuzey-iç Anadolu’yu besleyen iki ovadan birisi olan Samsun-Çarşamba ovasına yapılma aşamasında iken hem yazılı hemde fiilen tepki koyduğumuz biokütle enerji santrali başta Akparti milletvekillerimiz ile Akpartili bazı siyasetçilerimiz sayesinde bizlere rağmen Samsun’a kazandırıldı tarihe not düşen bu eserleri ile ne kadar övünseler azdır.Gurbettekiler ile beraber 3 milyon Samsunlunun çevreciliğiyle bilinen siz cumhurbaşkanımızdan arzusu: videoda seyrettiğiniz gibi duman saçan buzehir santralini behemehal kapattırmanızdır.Bunu yapmanız halinde samsun bütün renk ve kokularıyla sizlere minnettar olacaktır.Ayrıca mahkemelerimiz tarafından konu bilir kişiye gönderilmiştir buradan milletimizin en son güvencesi olan yüce türk yargısının vicdan sahibi yargıçlarına sesleniyorum: pek tabidirki teknik konuları bilir kişi heyetine göndereceksiniz ancak bu videoyu seyrettikten sonra bilir kişiye gerek olmadığını anlayacaksınız bu zamana kadar aldığınız kararlarla samsun insanının gönlüne su serptiniz ümid ediyorumki bu seferde hakkı tecelli ettirerek samsun insanını siyasetçilere kurban ettirmeyeceksiniz." dedi.

Son Güncelleme: 04.01.2021 23:54
Anahtar Kelimeler:
SamkonSezgin Gümüş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2021-01-05 02:25:14

Hollanda denizi toprak doldurdu Dünyada tarım ihracatında üçüncü sıraya yükseldiler biz ise verimli ovalarımıza kendi elimizle resmen suikast düzenliyoruz bizden bir cacık olmaz...

Avatar
Fehmi kığilcim 2021-01-05 06:24:19

İlkadim sanayi sitesinde üreticiyim hee sabah zehir solumakan bıktık. Hergün çevre bakanlığına şikayet ediyorum bana CIMERE şikayet etemmuz söylüyorlar. Bende siz burada ne iş yapıyorsunuz ben şikayet ettikten sonar size ne gerek var ben ispiyoncumuyum dedim ve bir daha da aramadım bu sıkıntı bizi uzuyur.Yetkılı kurumlar kim ise lütfen bu işe miller sağlığı için el atsın.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-01-05 11:36:55

Maalesef bu 18 yılda Tabiatla çok uğraştılar, güzel dogamizi yok ettiler.Bunun hesabını veremeyecekler.
Çok yazık cooook.Ugrasmayin bizim DOĞA MİZLA.