banner388

Sahile fındık vuruyor

Ordu'da yaşanan sel nedeniyle denize giden fındıklar sahile vurmaya devam ediyor.

Sahile fındık vuruyor

Ordu'da yaşanan sel nedeniyle denize giden fındıklar sahile vurmaya devam ediyor.

28 Ağustos 2018 Salı 10:20
Sahile fındık vuruyor

Ordu'da geçtiğimiz günler yaşanan sel afeti nedeniyle tonlarca fındık denize aktı. Fatsa’nın Dolunay Mahallesi'nde ise denize akan fındıklar kıyıya vuruyor. Bazı üreticiler sahilde bekleyerek fındıkları topluyor.

1 buçuk ton fındığının harmandan denize aktığını söyleyen üretici Taner Kurt, “Tüm emeğimiz denize gitti ve ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yağmur biranda başladı. Fındığımızın harmana seriliydi, kurtarmaya çalıştık fakat dışarı bile çıkamadık. Gözlerimizin önünde su ile birlikte fındığımız aktı gitti. Deniz fındığımızı geri vermeye başladı. Gerçekten çok mağdur olduk. Yetkililerden bizlere sahip çıkılmasını, üreticilerin yanında olmalarını talep ediyorum. Bütün yılın emeği denize gitti, sahilde karaya vurduğunu görünce de çok üzüldüm” dedi.
 

0

Anahtar Kelimeler:
OrduFındıkSelOrdu Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-08-28 14:02:18

Kainatın en güzel kitabının ilk ayeti ikra yani oku der, ayette diyor ki başınıza gelen müsibetler kendi yaptıklarınızdan dolayıdır diyor , bazen hatayı kendinde aramak, nerde yanlış yaptığını düşünmek gerekir.

Misafir Avatar
Omrum 2018-08-29 02:13:59 @Vatanperver

Benim tarafim tane findigi bile werme ama Rabbim onada wermez

Beğenmedim! (0)