banner388

Quaresma Fenerbahçe’yi İstedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yüksek divan kurulunda ses getirecek açıklamalarda bulundu

Quaresma Fenerbahçe’yi İstedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yüksek divan kurulunda ses getirecek açıklamalarda bulundu

28 Ocak 2017 Cumartesi 12:45
Quaresma Fenerbahçe’yi İstedi

 Devre arası transfer döneminde Mehmet Ekici transferinde iki kulübünde adı geçmesi tarafları birbirine düşürecek konulara neden oldu. 

 Beşiktaş etik davranmadı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu'nda yapmış olduğu açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Divan kurulunda söz alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ekici transferi konusunda Beşiktaş’ın etik davranmadığını söyledi. Mehmet Ekici’nin Trabzonspor tarafından Fenerbahçe’ye teklif edildiğini söyleyen Aziz Yıldırım, oyuncu üzerinden algı yaratılmaya çalışıldığını dile getirdi.  Mehmet Ekici transfer sürecini anlatan Başkan Yıldırım Fenerbahçe kulübü olarak her zaman etik değerlerin savunucusu olduklarını söyleyerek, "Biz Mehmet Ekici transferinde Trabzonspor ile olan durumlardan dolayı devreye girmek istemiyorduk. Ancak Trabzonspor yönetimi bize ‘Biz bu futbolcunun Galatasaray’a gitmesini istemiyoruz. Siz ister misiniz?’ dediler. Biz de Advocaat’a sorduk ve olur yanıtı aldık. Bugün Mehmet Ekici hakkında algı operasyonun düzenleniyor. Bundan iki ay önce bizden Fernandao ve Aatıf’ı istediler. Biz de ‘Fernandao’yu veremeyiz ama Aatıf’ı ilerleyen dönemde verebiliriz’ dedik. Bunun üzerine biz de Mehmet Ekici ile görüştük. Bu izni Trabzonspor verdi. Biz de Aatıf ile görüşmeleri için izin verdik. Aatıf gitmek istemedi. Biz de bonservis bedelini 1 milyon 750 bin euro’ya çıkardık. Bu arada devreye giren Beşiktaş, Mehmet Ekici’nin bize gelmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Geçmişte bize Beşiktaş’tan gelmek isteyen futbolcuları almayacağımızı bizzat başkanı arayarak söyledim. Biz böyle etik davrandık. Beşiktaş etik davranmıyor. Bu durumda Mehmet Ekici yıl sonuna kadar Trabzonspor’da kalır. Oyuncu üzerinden şu anda bazı oyunlar oynanıyor. Siyasi baskıların olacağı da ailesine iletiliyor. Bunlar etik değil. Biz 2 milyon euro net bonservis bedeli ödeyeceğimiz söyledik. Ama bu da kabul edilmedi."

Quaresma bize gelmek istedi

Fnerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Quaresma hakkında da önemli açıklamalarda bulunurken oyuncunun Fenerbahçe’ye gelmek istediğini itiraf etti. Beşiktaş’la ilgili açıklamasında Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerinin SPK’ya bağlı olduğunu anlatarak, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki anlaşma nedir? İki takım da SPK’ya bağlı… Ama kimse sormuyor. Sormayacaklar da… Beşiktaş kulübünden bazıları bize gelmek istiyor. Quaresma’nın avukatı bizi aradı. Bize gelmek istedi. Yazılı şartlarını gönderdi. Bize gelmek için istedikleri elimizde… Ama almayacağız. Bunu bilsinler. Başka oyuncular da gelmek istiyor. Sözleşmesi bitince bize gelmek isteyen Beşiktaşlı futbolcular var. İsterlerse hepsinin ismini veririm."
 
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.