banner388

Quaresma: ‘’Beni para ile kimse satın alamaz’’

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Beşiktaş’a olan bağlılığını anlattı

Quaresma: ‘’Beni para ile kimse satın alamaz’’

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Beşiktaş’a olan bağlılığını anlattı

01 Mart 2017 Çarşamba 15:37
Quaresma: ‘’Beni para ile kimse satın alamaz’’

Kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulunan Quaresma, siyah beyazlıların bir gün kendisini istememesi halinde farklı bir ülkede futbol hayatına devam edeceğini söyledi.

Beni kimse parayla satın alamaz

Beşiktaş’la derin bağlantılarının olduğunu söyleyen Ricardo Quaresma, kendisini parayla kimsenin alamayacağını söyleyerek, ‘’ Hele Fenerbahçe asla" dedi

Serbest vuruşlar konusunda dergiye açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız, "Ölü topları doğru ve etkili kullanarak bir maçın kaderiyle oynayabilir, üç puanı evinize götürebilirsiniz. Bu yüzden her daim özel çalışmalar yapıyorum. Genç oyuncular gelip sizi geçebilir. Bundan hiç hoşlanmam. Bu yüzden antrenman bitse bile ben çalışmaya devam ederim" şeklinde konuştu.

Aksilik olmazsa yıl sonunda şampiyonuz

Takımının performansını değerlendiren Portekizli yıldız Quaresma, en iyi futbol oynayan takım olarak kendilerini gösterirken aksilik olmadığı takdirde yıl sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

"Rabona yapmamın sebebi..."

Sol ayağına çok güvendiğini belirten Quaresma, "Rabona yapmamın sebebi bu. Herkes estetik göründüğü için öyle vurduğumu sanıyor ama doğrusu sağ ayağımla daha iyi vurabilmemdendir. Pratik sebeplerden Rabona vuruşu yapıyorum" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.