banner388

Planladığımız Gibi Gitti

Galatasaray baş antrenörü maç sonu açıklamalarda bulundu

Planladığımız Gibi Gitti

Galatasaray baş antrenörü maç sonu açıklamalarda bulundu

25 Ocak 2017 Çarşamba 09:38
Planladığımız Gibi Gitti

Galatasaray OdeabankTHY Euroleage’in 19. haftasında sahasında Maccabi Fox’u 102-63 mağlup etti. Maç sonunda yapmış olduğu açıklamada Ergin Ataman, herşeyin planladıkları gibi gittiğini rakip takımda oyuncuların kısalarına baskaı yaparak oyundaki hakimiyeti daha iyi kurduklarını sürekli sıkıştırmalar gerçekleştirerek hücumda mükemmele yakın oyun oynadıklarını belirtti.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin takım olarak kendilerine güvendiklerini vurgulayarak, “29 asist yapmışız. Bunda tabii ki Sinan kadar kısaların da maça iyi başlaması etkili oldu. Uzunlarımızın da ilk devre müthiş bir performansı var. İkinci yarı da aynı performansı gösterdiler. Böyle olunca da hiç kimsenin beklemediği çok farklı bir galibiyet oldu” şeklinde konuştu.

Play off şanslarının olmasa da her maça kazanma maksatlı çıktıklarını kaydeden Ergin Ataman, her maçta kazanmak için sahada olduklarını sonuçta Galatasaray’ı temsil ettiklerini söyledi. Ataman, Fenerbahçe maçına sonuncu gitmeyeceklerini bu durumunda kendilerine güven katacağını açıkladı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.