banner388

Palu ailesine canlı yayın sırasında baskın

Palu ailesi Türkiye gündemindeki yerini koruyor. Onlarca suçta adı geçen Palu ailesinin evine bugün polis ekiplerince baskın düzenlendi.

Palu ailesine canlı yayın sırasında baskın

Palu ailesi Türkiye gündemindeki yerini koruyor. Onlarca suçta adı geçen Palu ailesinin evine bugün polis ekiplerince baskın düzenlendi.

09 Ocak 2019 Çarşamba 11:41
Palu ailesine canlı yayın sırasında baskın

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında yer alan Ordulu Palu ailesi Türkiye gündemindeki yerini koruyor. 3 cinayet, 4 çocuğa tecavüz, gasp, işkence ve daha bir çok suçta adı geçen Palu ailesinin evine polis ekiplerince baskın düzenlendi. Ailenin 'Cinci' diye andığı Tuncer Ustael, baskın anlarını katıldığı canlı yayında izledi. Aile üyelerine gözaltı yapıldı.

Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Palu ailesi hakkında gözaltı kararı verildi. Aileye 'kasten adam öldürme' suçlaması yöneltildi.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayını sırasında asayiş büro ekipleri Palu ailesinin evine baskın yaptı.

Gözaltı işlemi uygulanan Palu ailesi, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
Tuncer UstaelPalu Ailesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Laz 2019-01-10 02:06:27

Sen yaptiklarindan olcaklarindan korkmadin o gözlerinde o korku yoktu ve eşinin de ayni senin en büyük korkunun ne oldugunu biliyosun sen aciga ciktigin anda seni yatacagin hicbir cezaevi mahkumu kabul etmiyecegini biliyorsun sen bu kadar vahseti yaptin rahat uyudun bunca sene ama bilki cezaevinde seni uyutmazlar ki bunu sen biliyorsun inşAllah sonun òzgecanin katili gibi olmazsin da bundan sonra cekcen azap mahkumluk olur 15 seneye kadar kafayi sigiyirsin.nasil o yavrucaga kiydiniz nasil o anneye kiydiniz nasil yaptiginiz evladiniza masumlara kiydiniz.benim tek bildgim senin gibiler yasamiyor cezaevinde bunu da bu millet biliyor.Allah seni ote ki tarafta da bu tarafta da azap çektirsin wahşice oldurmek ne sen kimsin de can aliyorsun kim ben bile can almayi birak vurduktan sonra pisman olup onu gonlunu almak icin ozur diliyorum can almak bizim islami kurallarimizda yoktur.ben bunu bilirim sen sebeb oldun mahvettin o guzel insanlarin hayatini simdi Allah sana ya birine sebeb etcek 4 duvarda olsa alcak canini yada sana bi hastalik vurcak kula sebeb olmadan azrail alcak seni senin gibilerin bu guzel evrende bi isi yok