banner388

Okay Yokuşlu 3 Yıl Daha Trabzonspor’da

Trabzonspor futbolcusu Okay Yokuşlu ile sözleşme yeniledi

Okay Yokuşlu 3 Yıl Daha Trabzonspor’da

Trabzonspor futbolcusu Okay Yokuşlu ile sözleşme yeniledi

09 Mart 2017 Perşembe 16:41
Okay Yokuşlu 3 Yıl Daha Trabzonspor’da

Okay Yokuşlu, kendisini 3 yıl daha Trabzonspor renklerine bağlayan imzayı attı. Kulübüyle sözleşme yenilemekten memnun olduğunu söyleyen Yokuşlu, burada olan huzurlu ortamını kaybetmek istemediğini ifade etti

‘’Uyumun içerisinde bir parçayım’’

Okay Yokuşlu, ‘’bütün takım arkadaşlarımız müthiş bir uyum içerisindeyiz. Ben de bu uyumun içerisinde bir parçayım. Çok mutluyum. Yakalayacak olduğumuz başarılarda bana da pay sahibi olabilme fırsatı verdiği için başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu şehre ilk geldiğim günkü heyecanı yaşıyorum bu imzayı atarken. Huzurluyum, mutluyum ve bu huzurumu bozmak istemedim.

‘’Şehrin takımıyla bütünleşmesi en çok hoşuma giden şey’’

Büyük bir camiadayım. Şehrin takımıyla bütünleşmiş olması benim burada en çok hoşuma giden şeydi. Burada büyük başarılar yakalayacağım için burada oldum. Takımımız iyi yolda ve ben de bunun bir parçasıyım. Şu an tam istediğimiz seviyede değiliz. Daha da iyi olmak için çalışıyoruz ve olacağız inşallah. Takımımızda Onur gibi bir örnek var. Şehrin ona olan bakışını görüyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporOkay Yokuşlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.