banner388

Öğretmen’den Öğrencisine Darp

Toplumun tüm katmanlarında ne kadar tepkiler olsa da şiddetin önüne bir türlü geçilemiyor

Öğretmen’den Öğrencisine Darp

Toplumun tüm katmanlarında ne kadar tepkiler olsa da şiddetin önüne bir türlü geçilemiyor

06 Ocak 2017 Cuma 12:31
Öğretmen’den Öğrencisine Darp
Şiddete karşı bir çok kampanya yürütülse de yine de şiddet olaylarının azalması noktasında beklentiler beklenilen düzeyde değil gibi duruyor. Bunlara bir yenisi de Batman’da eklendi.

Batman’ da bir okulda öğretmen öğrenciyi tuvalete götürerek darp etti. Olay sonrasında ise darp edilen küçük öğrenci de okuldan korkma endişesi oluşarak okula gitmek istememe düşüncesi oluştu. Baba Diyadin Dilber  ise ‘’Çocuğmun psikolojisi bozuldu, uykusuna sayıklıyor.’’diyerek  tepkisini dile getirdi.

Olay Batman merkezde ki TOKİ Dumlupınar Ortaokulunda eğitim gören  8’inci sınıf öğrencisinin öğretmeni tarafından tuvalete götürülüp darp edilerek gerçekleşti. Konuyla ilgili Batman Valiliği’de  inceleme ve soruşturma başlattığını duyurdu.

Psikolojisi bozulan öğrenci kendini iyi hissetmediğini ve okula gitmek istemediğini anlatarak, anne ve babasıyla konuşamadığını, uyurken kötü rüyalar gördüğünü ifade etti.
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.