banner388

Nurettin Yıldız'dan Şok Açıklamalar!

Yaptığı açıklamalarla olay yaratan Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı Nurettin Yıldız, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Nurettin Yıldız'dan Şok Açıklamalar!

Yaptığı açıklamalarla olay yaratan Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı Nurettin Yıldız, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

06 Eylül 2016 Salı 11:31
Nurettin Yıldız'dan Şok Açıklamalar!

“6 yaşındaki çocuk evlenebilir" ve "Çalışan kadın, fuhuşa hazırlık yapan sürece destek olmuş oluyor" sözleriyle tüm Türkiye’nin büyük tepkisini çeken Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı Nurettin Yıldız yine çok konuşulacak sözlere imza attı. İşte Yıldız'ın o açıklamaları:
" Kimin 3 kız çocuğu varsa, iyi ve kötü şartlarda o kız çocuklarına sabrederse Allah bu 3 kız çocuğu sayesinde onu cennete koyar. Sayısı önemli değil 1 kız çocuğu bile ümmeti muhammedin annesi olarak yetiştirildiği zaman, annesi için babası için cennet garantisidir. Ama unutmayalım altınla bakır arasında fark var, risk farkı var. Eğer Allah bir şeyin üzerinden pazarlık yapıyorsa vaatte bulunuyorsa bunu biz Peygamberinden dinliyoruz, Kur'an'dan, hadislerden dinliyoruz, ama şeytan da dinliyor. Biz heyecanlanıp inşallah kız çocuğumu yetiştireceğim diye şöyle koltukta duramayacak hale geldiğimiz gibi, şeytan da ipucunu yakaladık diyor. Bunu nereden çökerteceğimiz belli. Allah şunu al cennete gir diyorsa, şeytan da ver onu cehenneme gir diyecektir. Bunun için kız çocukları cennet kadar değerli, cehennem kadar da risktir. Bunun için hikmeti ilahi erkek çocuğunu kamçıyla vururken okutamazsın lisede, kız çocuklarını da geri alamazsın. Okuyacak doktor olacak babasını zengin edecek! Kız çocuklarına birşey demem ama müslüman bir anne-baba, Allah kendisine ayakta duracak kadar sağlık sıhhat verdiği halde kız çocuğunu okuturda muhasebeci yaptırırda, bir işadamının fabrikatörün sekreteri yaptırırda o kız çocuğundan gelecek parayla taksit ödeyeceğim diye plan yapıyorsa onun müslümanlığından şüphe duyarım. Bu nasıl olur? Hadi müslümanlığı unuttuk diyelim, nerde bu Anadolu'nun erkekliği. Kız çocuğunu erkeklerin ortasında çalıştıracaksın da onun getirdiği parayla sen de taksit ödeyeceksin. O sofraya gelen ekmeği sen nasıl ağzına koyarsın? Biraz insanda anlayış olması lazım. Düşmez kalkmaz bir Allah! Kardeşler her kız çocuğu bir cennet demektir, her tepilmiş kız çocuğu da uzaklaştırılmış cennet ihtimalidir"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2016-09-07 08:17:17

Adam çok doğru söylüyor İslamı bilen anlar neresi yanlış Allah aşkına Kadına değer veren bir konuşmayı ne anlıyorsunuz

Avatar
Osman 2016-09-08 21:02:25

Dogru sö.z