banner388

31 Mart ‘ta seçim  için  kısmi  start verildi.

Düşünsenize koca bir il ya da ilçe sizden sorumlu, sizin yönetiminizde adaletli, dürüst, gerçek ihtiyaçlar üzerinden uygulamalar yaparsanız insanların takdirini, duasını alırsınız.

Gereksiz kayırmacı sadece bizden diye gereksiz ve zanlı kişiler ile çalışıp yapılan yanlışları göz ardı ederseniz ah ve beddua alırsınız.

Bu hangi görüş hangi parti olursa olsun geçerlidir.

Çevresine ve kendisine rant sağlayan olunursa iktidarda kaldığınız sürece aranan, sorulan ve saygı gösterilen olursunuz neden mi?

İnsanoğlu zaten acımasız ve menfaatçi sadece makam ve koltuk sevdalısı orada olmazsa kendisini topal ördek gibi görür ve hep destek arar, hep kişilere mahkûm olur.

Yapılalar artılar ve eksiler unutulmaz, güçlü Devlet ve güçlü Millet olunması için fedakarlık şart, her yönü ile yönetime adaysan ve yönetecek isen yalansız , dolansız , ihanetsiz olman gerekir en azından asgaride.. İnsanlar hep ben yapmam etmem, yemem içmem diye geliyor ama çark bazen seni dişlileri arasına alıyor ve o çarka uyum sağlamak zorunda gibi hissediyorsun kendini işte o zaman kaos başlıyor. masanın başında oturunca o olumsuz davranışları sergilememek önemli yoksa herkes karşı tarafta iken yapmam, etmem, karşı çıkarım deniliyor ama...

Öyle olmadığı durumlarda ortaya çıkıyor.

Hangi görüş ve parti olursa olsun vatana ihanet ile suçlanmayan dışında vatandaş doğal olarak özellikle yerel seçimlerde parti desteği dışında, adaya önem veriyor yaptıklarına ve yeni dönemde yapacaklarına bakıyor.

Nasıl bir yönetim sergiledi bu sürede halkın arasında mıydı?

Yoksa  halka tepeden mi bakıyordu vatandaşın gönlünde yer etti mi?

Fanatik parti severleri bir tarafa  bırakıp bugüne kadar ne yaptı, nasıl bir yönetim sergiledi, kimin işini hangi şartlarda yaptı, kimi silip attı, kimi baş tacı yaptı, kime ne vefa borcu vardı, her şeye rağmen vefasını nasıl ödedi ya da açığını kim biliyordu ne nasıl sus payı verdi…

Kim işin ehli kim değil , kim hemşeri kim değil , kim sülale boyu kim değil  bu konuları takip edenler yok mu öyle çok ki bilmeyenler ve takip etmeyenler mi öyle çok ki.                                                                                                                    Yeter ki ilahi adalete gerçek anlamda inanın ve güvenin.

Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor...

Ülkemiz gerçekten çok zor bir dönemden geçiyor tüm Başkanlar bunun bilincinde hareket etmeli harcama kalemleri ve gerekliliği nerede ve ne kadar kullanması gerektiğine, yaptığı yardımların kimlere gittiğine dikkat etmeli.

Devlet güçlü olursa sen zaten isteklerine kavuşursun, çalan, çırpan, menfaat uğruna virgül olan kişileri destekleyerek değil. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.