banner388

Mezarlıkta ağlayan esrarengiz kız bulundu mu?

Çorum'da geceleri mezarlıkta ağladığı öne sürülen kızın bulunduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

Mezarlıkta ağlayan esrarengiz kız bulundu mu?

Çorum'da geceleri mezarlıkta ağladığı öne sürülen kızın bulunduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

04 Mayıs 2018 Cuma 09:08
Mezarlıkta ağlayan esrarengiz kız bulundu mu?

Çorum Ulu Mezarlığı'nda geceleri mezarlıkta bir kızın ağladığı ve görevlilerin yanına gittiğinde uzaklaştığı iddia edildi. Emniyet güçleri gecelerdir ağlayan kızı bulmak için çalışmalarını sürdürürken esrarengiz kızın bulunduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

Meraklı gözlerle mezarlığın başında yüzlerce kişinin toplandığı sırada bir kişi kız bulundu diye bağırdı. Bunu duymasına rağmen bir grup vatandaş demir parmaklıklardan mezarlığa atlayıp esrarengiz kızı ararken bazı kişiler ise esrarengiz kızın F.Ç.'nin mezarının başında beklediği iddiasıyla incelemelerde bulundu.

Kentte söylentilerin çoğalmasıyla birlikte mezarlığa gelen insan sayısı artarken mezarlık yetkilileri zor anlar yaşadı. Yapılan anonslarda vatandaşlara “Arkadaşlar lütfen mezarlığı boşaltalım. Herhangi bir sorun çıktığı zaman biz sorumluluk kabul etmeyiz” diye uyarı yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erbey 2018-05-04 12:35:44

çorum halkına biri iş versin yaa.

Avatar
H. Nihal ATSIZ 2018-05-04 13:52:53

Bu ülke delilerle, gerizekalılarla ve ruh hastalarıyla doludur. Hüseyin Nihal ATSIZ

Avatar
ugurfb1907 2018-05-04 14:36:52

Allah razı olsun o kızdan mezarlıklara adım atmayanlar sanki sahilde gezınti yapıyor gibiler.hali ile mezarlık psikoloji olsa gerek dua ve rahmet okumadan geçmiyorlar buda mezarlığın gerçek sahiplerinin işine geliyor

Avatar
Nimet 2018-05-04 16:14:48

Utanmaz millet cekirdekmi citlicek mezarlikta gece vakti manyak bu millet