banner388

Meryem Ana Bakire Olmayabilir

Bu ifade İspanyol Katolik Rahibe Lucia Caram’a ait

Meryem Ana Bakire Olmayabilir

Bu ifade İspanyol Katolik Rahibe Lucia Caram’a ait

02 Şubat 2017 Perşembe 18:17
Meryem Ana Bakire Olmayabilir

 İspanyol Katolik Rahibe Lucia Caram bir ifade kullandı ortalık karıştı. Kullandığı ifade ise oldukça dikkat çekiciydi.

Rahibe Lucia Caram, ‘’Meryam Ana bakire olmayabilir’’ açıklamasını yaptı. Meryem Ana’nın bakire olamayabileceği fikrini ortaya attı.

Katıldığı televizyon programında inancı ile kutsal metinler arasında arada kaldığını söyleyen rahibe Caram,  "Bana göre Meryem, Yusuf'a aşıktı ve onlar normal bir çiftti. Seks de normal bir şeydir" ifadesini kullandı.

Program sunucusunun mastürbasyon yaptınız mı? sorusuna,  rahibe Caram, bakire olduğunu söyleyerek mastürbasyon yapmadığı cevabını verdi.

Açıklamadan sonra kiliselerden tepkiler geldi.  Tepki gösteren kiliselerden Viktorya Piskosu, rahibe Caram’ın açıklamalarını kabul edilemez bulduğunu söyleyerek, Meryem Ana’nın bekaretinin tartışma konusu olmaması gerektiği söylendi. Yapılan açıklamanın kilise inancıyla uyuşmadığı dile getirilriken, Meryem Ana’nın bakire olduğu gerçeği kilise inancını şekillendirdiği vurgusu yapıldı.
 

Kaynak: Gazetevatan
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-02-02 19:34:59

Rahibe terasa bende bişey ortaya atıyorum şimdi sen insan olamazsın