banner388

Kritik Deplasmandan Galatasaray Galibiyetle Döndü

Zorlu Konyaspor deplasmanında 3 puanla dönen Galatasaray ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı

Kritik Deplasmandan Galatasaray Galibiyetle Döndü

Zorlu Konyaspor deplasmanında 3 puanla dönen Galatasaray ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı

15 Ocak 2017 Pazar 09:08
Kritik Deplasmandan Galatasaray Galibiyetle Döndü
Maç sonrası basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Johannes Riekerink, organize olmuş bir takıma karşı oynadıklarını söyleyerek 3 puanı iyi sergilenmiş takım performansı sonucu kazandıklarını belirtti. Şampiyonluk yarışında geride kalmak istemediklerini söyleyen Riekerink en yakın zamanda lider olmak istediklerini söyledi.

 Açıklamarına şöyle devam eden Riekerink, "Biliyorsunuz sakat ve cezalı oyuncularımız var. Maçtan önce çok dile getirmek istemedim. Bu sebepten dolayı değişik bir kadromuz var. Oynayan arkadaşlarımız oynamayanları hiç aratmadı. Sahaya bakıyorsunuz herkesin verdiği inanılmaz bir mücadele var. Aldığımızın çok önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Maçtan önce de konuşmuştuk, Konya takımının ne kadar zor bir takım olduğunu, iyi organize olan bir takım olduğunu ve bugün de bakıyorsunuz sahada böyle bir Konya gördük. Diğer taraftan ilk yarıda yaptığımız birkaç hatamız vardı. Basit top kayıplarının sonunda gelen Konyaspor atakları vardı. Sağ taraftaki kombinasyonumuzu biraz daha efektif hale getirmemiz gerekiyordu. Bir eksik noktamız da defans arkasına koşulardı. Bu konuda da ilk yarıda sıkıntı çektik. Kadromuzdaki Rodrigesi oyuna sokarak defans arkasına koşulardaki açığımızı onunla kapatmaya çalıştık. Selçuk biraz daha orta sahada top tutarak, oyun kurarak, defans arkasına daha fazla koşu yaparak o şekilde bir atak mantalitesi ile ikinci yarı mücadele ettik. Akabinde gelen çok güzel 3 puan var. Bütün takımımı tebrik etmek istiyorum. Bugün çok önemli bir takım performansı var. Çok fazla bireylere girmek doğru değil ama takım olarak bugün herkesin gösterdiği performanstan çok mutlu ve bir koç olarak gururlu olduğumu söyleyebilirim" dedi.
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.