banner388

Kızılırmak’ta korkutan balık türü

Bir vatandaşın balık tutmak için gittiği Kızılırmak’ta yakalamış olduğu balık türü korkutan cinsten.

Kızılırmak’ta korkutan balık türü

Bir vatandaşın balık tutmak için gittiği Kızılırmak’ta yakalamış olduğu balık türü korkutan cinsten.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 17:59
Kızılırmak’ta korkutan balık türü

Sivas ilinde bir vatandaş balık tutmak için Kızılırmak’ın yolunu tuttu. 

Piranha yakaladığının farkında değildi

Muzaffer Metinoğlu, Kayseri Caddesi üzerinde yer alan demir yolu köprüsünün altında balık tutmaya çalışırken oltasına bir balık takıldı. Merakla oltayı çekmeye başlayan Metinoğlu, tuttuğu balığın türünü anlamayınca heyecanla makarayı hızlıca sarmaya başladı.

''İnsan gibi dişleri vardı''

Yaklaşık 10 dakika boyunca Piranhayı yakalama uğraşı veren Muzaffer Metinoğlu, sonunda amacına ulaştı. Kızılırmak gibi bir nehirde Pirana balığını yakalamanın şaşkınlığını yaşadığını ifade eden Sivaslı vatandaş, Piranha olduğunu bilseydim balığı yaşatmaya çalışırdım. Ama bilmediğimiz için balık öldü. Kızılırmak'ta piranha balığının olması biraz ürkütücü. Burası piknik alanı, vatandaş çoluğuyla çocuğuyla geliyor. Sudan çıkarmam bir hayli zamanımı aldı. İnsan gibi dişleri vardı’’dedi.
 

Kaynak: Hürriyet

Son Güncelleme: 30.07.2017 22:11
Anahtar Kelimeler:
SivasKızılırmakPirana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.