banner388

Kediye tekme atan şahsı evire çevire dövdü

Yürüyüş yapan bir genç, ATM önünde “Portakal” isimli kediye tekme atan şahsı evire çevire dövdü. Dayak anları kameralara anbean yansırken şahsı döven Özcan Akkaya, “Kayıtsız kalamadım, gerekeni yaptım. Özür dilemek istedi ama benim için bir anlamı yoktu” dedi.

Kediye tekme atan şahsı evire çevire dövdü

Yürüyüş yapan bir genç, ATM önünde “Portakal” isimli kediye tekme atan şahsı evire çevire dövdü. Dayak anları kameralara anbean yansırken şahsı döven Özcan Akkaya, “Kayıtsız kalamadım, gerekeni yaptım. Özür dilemek istedi ama benim için bir anlamı yoktu” dedi.

31 Ağustos 2023 Perşembe 14:07

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 23.00 sıralarında Beyoğlu Kabataş’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde yürüyüşe çıkan 24 yaşındaki Akkaya, bir ATM’nin önüne geldi. Genç burada bir şahsın kediyi tekmelediğini görünce adeta gözü döndü. Şahsa saldıran Akkaya, onu kaldırımda evire çevire darp etti.

EVİRE ÇEVİRE DÖVDÜ

Yumruk ve tekmelerle neye uğradığını şaşıran şahıs apar topar kaçtı. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı. Olayla ilgili ise şahıs ve gencin emniyete herhangi bir şikayette bulunmadıkları öğrenildi. Adının “Portakal” olan kedinin ise durumunun iyi olduğu olaydan sonra kaçtığı ancak 2 gün sonra geri geldiği bilgisine ulaşıldı.

"KAYITSIZ KALAMADIM, GEREKENİ YAPTIM"

Olayla ilgili konuşan Özcan Akkaya, “Ben vale görevlisi olarak çalışıyorum. Canım sıkıldığı için yürüyüş yapıyordum. O esnada arkadaşın kediye tekme attığını gördüm. Kayıtsız kalamadım. Sonuçta hayvanseverim. Çok üzüldüm. Gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Doğru bir şey değildi. Şahsı yakaladıktan sonra kaçmaya çalıştı. Özür dilemek istedi ama benim için bir anlamı yoktu. Kavga esnasında, ‘Bir daha yapmayacağım, beni bırak’ diye yalvardı. Ardından koşarak uzaklaştı. O kadar yakınlaşmamıza rağmen bir alkol kokusu almadım. Kedimizin durumu şu anlık gayet iyi. İki gün korkudan buraya gelmedi. Sonra mamasını ve suyunu vererek ait olduğu yere alıştırdık. Küçüklüğünden beri aynı yerde yaşıyor” dedi.

"YİNE OLSA YİNE AYNISINI YAPARDIM"

Akkaya, “Devlet tarafından bu durumun insana yapılmış olarak görülmesi lazım. Sen beni yaraladığın için 10 yıl ceza alacaksan, bu kediyi yaralayan da o kadar ceza almalı. Eşit olmamız lazım. Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Karşılaşsam yine aynısını yapar ve polise teslim ederdim. Şahıs şikayetçi olmadı. O günden beri buradan geçtiğini görmedim” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KediTekmeDayakAtmPortakal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEKİN 2023-08-31 14:47:23

çok iyi yapmışsın eline sağlık

Avatar
haasan 2023-08-31 17:14:01

adamsın adam kalbine kurban olayım devam kardeşim

Avatar
Murat 2023-08-31 22:41:28

Eline sağlık kardeşim hayvanı sevmeyen insanıda sevmez

Avatar
Tarık ermiş 2023-08-31 22:44:15

Helal olsun elin kolun dert görmesin o cana gücü yetmis adam pasaya gücü yetememis aciz soytari insan diyemiyorum malesef

Avatar
faruk 2023-09-01 10:48:22

Dilsiz hayvandan ne isterler. Eline sağlık....