banner388

Karadenizli kadınlar askerlerimiz için içlik örüyor

Karadenizli kadınlar, Afrin'de harekata katılan Mehmetçik için içlik örüyor.

Karadenizli kadınlar askerlerimiz için içlik örüyor

Karadenizli kadınlar, Afrin'de harekata katılan Mehmetçik için içlik örüyor.

24 Ocak 2018 Çarşamba 13:25
Karadenizli kadınlar askerlerimiz için içlik örüyor

Tokat'ın Turhal ilçesinde bulunan Turhal Sivaslılar Derneği'ne üye kadınlar Afrin'de düzenlenen Zeytindalı Harekatı'na katılan Türk askerleri için içlik örüyor. Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, örülen içliklerin kendi himayelerinde harekat merkezine gönderileceğini açıkladı.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler yaptığı açıklamada, "Sivaslılar Derneğinin üyesi olan hanımefendiler, Suriye'de Zeytindalı Operasyonunda görev alan askerlerimiz için içlik dokuyorlar. Bu içlik de kışlık içlikler. Bir kısmı içlik dokurken, diğer kısmı da Kuran'ı Kerim okuyor ve duada bulunuyor. Ağızlarında dua ellerinde milleri ile askerlerimiz için içlik dokumaları bizleri çok duygulandırdı. Elbette ki devletimiz askerlerimizin içliğini de veriyor, kışlığını da veriyor, botunu da veriyor, eldivenini de veriyor. Ancak hanımefendiler karınca kararında kendilerinden bir şey göndermek istediler" dedi. 

Turhal Sivaslılar Derneği Başkanı Yusuf Taşkıran ise, "Bu gördüğünüz içlikleri önceden annelerimiz bize üşümesin diye verirlerdi kış memleketinde büyüdüğümüz için. Şuanda da Afrin operasyonuna giden askerlerimize böyle bir fikir düşüncesi sundular ve biz de çok iyi olacağını söyledik" diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HER 2018-01-24 14:35:49

Her türk Asker doğar kadını erkeği osmanlı imparatorluğunda bile oğlunu askere gönderen bir anne oğlına kına yakmış ve vatanına kurban olsun diye

Avatar
Samsunlu 2018-01-25 09:04:41

DÜŞÜNÜN UTANMAZLAR BİR ANA ASKER ÜŞÜMESİN DİYE İÇLİK ÖRÜYOR DİĞER BİR KİŞİDE ASKERLİK YAPMAMAK İÇİN RAPOR ALIYOR VE PARAYLA OLUYOR BÖYLE BİR MİLLETİZ AMA HELAL OLSUN O ELİ ÖPÜLESİ ANALARA VE GÖREV BAŞINDAKİ ASKERLERİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN .BENDE BİR ASKER BABASIYIM .SELAMLAR