banner388

Kanser hastası kadının son isteği gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'da düzenlediği mitingde "Annem kanser hastası son dileği seni görmek" diyen kızı kırmayarak annesini ziyaret etti.

Kanser hastası kadının son isteği gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'da düzenlediği mitingde "Annem kanser hastası son dileği seni görmek" diyen kızı kırmayarak annesini ziyaret etti.

02 Haziran 2018 Cumartesi 22:01
Kanser hastası kadının son isteği gerçekleşti

8 sene önce meme kanseri yakalanan 75 yaşındaki Raife Güreşçi'nin son isteği gerçekleşti. Ölmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek istediğini söyleyen kadını Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evine davet eden Gülizar Ozan, "Çok mütevazi alicenap bir insan. Allah ondan razı olsun. Kırmadı geldi. Annem hasta deyince rica ettim, onu ziyarete geldi, dualarımızı aldı. Evet annemin arzusu isteğiydi. Hatta geçen ki seçimlerde, 2014'deki seçimlerde ben görev almıştım. Aksaray’da video çekmiştik annemin, böyle kısa bir videosu var, sormuştuk. Cumhurbaşkanımız gelirse size, evinize gelirse diye o hayali aslında o çektiğimiz şey gerçek oldu. 4 sene önceki gerçek oldu. İnanılmaz bir şey ama oldu. Allah ol deyince olduruyor. Son isteğiydi. Çok seviyordu, onu görmeyi çok istiyordu. Ben de çok istiyordum. Bir tanıdık aracılığıyla aniden oluştu. Aslında ben yaprak sarıyordum aniden telefon geldi cumhurbaşkanımızı, ben telefondan seyredeyim diye düşünmüştüm. Ama o kadar ani gelişti ki hiç planda yoktu. Direk havaalanına gittim ve oradan da koşarak içeriye girdim. Hani uçak inerse yetişemem diye ondan sonra konvoyla gideceklerdi. Rabbime şükürler olsun yetiştirdi. Ol deyince her şeyi olduruyor. Komşularım da çok memnun oldular. Onlara da nasip oldu görmek. Allah’ın izniyle inşallah biz cumhurbaşkanımızın yanındayız ve destekliyoruz. AK Parti kazanacak diyoruz. Öyle bir insanın sırtı yere gelmez ki o gönüllerin padişahı diyebilirim” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN VİDEO ÇEKMİŞ

Kanser hastası kadının 4 yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan için video çektiği öğrenildi. Kanser hastası kadın videoda, "Kazandı. Çok sevindik. Onunla gurur duyuyorum. Ben Aksaray’da kalıyorum. Kanser hastasıyım. Ona dua ediyorum. Allah işini gücünü rast getirsin. 7 tane çocuğum var oylarım hep Recep Tayyip Erdoğan’a. Çocuklarıma yemin verdirdim hiçbir tarafa atmayacaksınız ona atacaksınız diye. Çok seviyorum o dürüst doğru adam. Türkiye’m için çalışkan adam. Ona teşekkür ediyorum” dediği yer alıyor. Ayrıca videoyu çekenin evine gelse misafir olsa ne dersin sorusuna, “Tepemde yeri var keşke gelse. Gelsin buyursun gelsin. Her zaman için kapım sonuna kadar açık. Tayyip için canımı veririm” sözcüklerine yer verdi.

Son Güncelleme: 02.06.2018 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.