banner388

Kahramanmaraş'ta bir deprem daha

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde saat 16.24'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta bir deprem daha

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde saat 16.24'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

17 Mart 2023 Cuma 17:37
Kahramanmaraş'ta bir deprem daha

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken depremin merkez üssü Kahramanmaraş bir kez daha sallandı. Sabah 04.41'de 4.1 ile sallanan Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 16.24'te bir deprem daha meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4 olarak açıklarken, sarsıntının derinliği 13,39 kilometre olarak belirtildi.

KANDİLLİ AÇIKLADI: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 3.8

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Karaömer Göksun olarak açıklarken, büyüklüğünü 3.8 olarak verdi. Kandilli, depremin yerin 4.4 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini belirtti.

DÜN DE BOLU VE MERSİN SALLANDI

Dün öğlen saatlerinde sallanan Bolu'nun ardından akşam da Mersin'in Erdemli ilçesi Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 22.59'da merkez üssü Mersin'in Erdemli ilçesi Akdeniz açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.