banner388

İşte Galatasaray’ın Borcu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan kurulu toplantısında kulübün borcunu açıkladı

İşte Galatasaray’ın Borcu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan kurulu toplantısında kulübün borcunu açıkladı

08 Şubat 2017 Çarşamba 15:04
İşte Galatasaray’ın Borcu

Galatasaray’da bugün olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Florya ve Riva projeleri hakkında konuşan başkan Özbek kulübün geçmişi hakkında düşüncelerini ifade ederken mali açıdan gelinen noktayı anlattı. Sarı kırmızılı kulüpte yapılan borçlanmalara dikkat çeken Başkan Dursun Özbek, kulüpte denizin bittiğini tüm gelirlerin temlik altında olduğunu söyledi.

Borç 430 Milyon TL

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün borcunu açıklarken konuyla ilgili ayrıntılı verdiği bilgiler şöyle;  "Geçmiş dönemdeki bütün yönetimler bu projeleri yapmak istemiştir. Çünkü bu projeler Galatasaray’ı sıkıntılardan kurtaracak projedir. Galatasaray şu anda çok kıymetli bir emanetini taşıyor. Çok hassas günlerden geçiyoruz. Hem ülkenin hem de Galatasaray’ın bugünkü konumu itibariyle çok hassas günlerden geçiyor. Kendi varlıklarıma dikkat etmediğim kadar bu konuda hassasım. 342 milyon TL Galatasaray’ın kasasına para girdi. Bunun 315 milyon TL’si Aktif Bank ve Denizbank kredi borçlarının ödenmesi için anında 5 dakika içerisinde bu bankaların hesaplarına gönderildi. Bankalara olan borcumuz evvelki gün itibariyle 750 milyon TL civarında. 315 milyon TL’sini dün akşam ödedik. 430 milyon TL civarında bir borcumuz kaldı. İhaleler yapılınca alacağımız diğer fazlarda da diğer borcu hiç beklemeden kapatacağız. Bu yönetim, bu genel kurulda verdiği sözün arkasında durmak için gerekli çabayı sarf ediyor" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.