banner388

İPhone 8 Gerçeği

Apple İ Phone 8 serileri hakkında merak edilenlerle ortaya çıkan kimi bilgiler haberimizde

İPhone 8 Gerçeği

Apple İ Phone 8 serileri hakkında merak edilenlerle ortaya çıkan kimi bilgiler haberimizde

07 Mart 2017 Salı 16:54
İPhone 8 Gerçeği

İphone 8 hakkında bir çok merak edilen konular varken aralarında en çok ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı konusunda yoğunlaşıyor. Her yıl yeni modeller ve farklı tasarım, özellikleriyle insanların hizmetine sunulan iphone serisini 8.si merakla bekleniyor.

Dünya genelinde geniş bir ticaret pazarına sahip olan serinin Eylül 2017 tarihinde piyasaya çıkarılması planlandığı tahmin ediliyor.

İphone serisinin fiyatı konusunda da ne gibi bir politika izleneceği henüz belli değilken 3000 TL ile 4800 TL arasında olacağı tahmin ediliyor.

Şirket tarafından daha önce piyasaya sunulan serilerin özelliklerinde ne derece geliştirilmeler ve farklılaştırmalar yapılacak, milyonlarca satın almayı bekleyen insanlar için şimdiden merak konusu olmaya başladı bile

Son Güncelleme: 07.03.2017 17:00
Anahtar Kelimeler:
IPhone
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.