banner388

İndirim Başladı Peki Oranlar Ne Durumda?

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren indirim düzenlemesi bugün başladı

İndirim Başladı Peki Oranlar Ne Durumda?

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren indirim düzenlemesi bugün başladı

27 Mart 2017 Pazartesi 11:15
İndirim Başladı Peki Oranlar Ne Durumda?

Kırmızı ette meydana gelen yüksek fiyatlandırmalara müdahale edileceği yönündeki değerlendirme hatırlanacağı üzere Faruk Çelik tarafından dile getirilmişti. Et satışında uygulanacak yeni düzenleme bugün başlıyor. Kasaplar, yemek şirketleri ve et sanayicilerine ESK tarafından dondurulmuş karkas sığır eti satılacak.

Tavan fiyatı uygulaması geliyor

Fiyatlarda tavan fiyat uygulaması getirilirken kasaplar bu rakamlar üzerinden fiyatlandırma yapamayacak. ESK’dan et alınabilmesi için yemek şirketlerinin YESİDEF’e üye olması gerekecek. Et fiyatlarının aracılar dolayısıyla daha pahalı fiyatlara vatandaşın masasına gelmesinin önlenmesi amaçlanırken yeni uygulama da fiyatlandırmalarda tavan fiyat düzenlemesi uygulanacak. Kasapların çeyrek ya da bütün karkas eti satması yasaklanacak
 

Kaynak: Gazetevatan

Son Güncelleme: 27.03.2017 11:25
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberEtIndirimKasap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.