banner388

‘’İlk 11’i Oyuncular Kuruyor, Ben Yapmıyorum’’

Alanyaspor galibiyeti sonrası basın açıklaması yapan Şenol Güneş, maç sonu değerlendirmelerinde bulundu

‘’İlk 11’i Oyuncular Kuruyor, Ben Yapmıyorum’’

Alanyaspor galibiyeti sonrası basın açıklaması yapan Şenol Güneş, maç sonu değerlendirmelerinde bulundu

24 Ocak 2017 Salı 09:47
‘’İlk 11’i Oyuncular Kuruyor, Ben Yapmıyorum’’

Alanyaspor galibiyeti sonrası basın açıklaması yapan Şenol Güneş, maç sonu değerlendirmelerinde bulundu. Deplasmanda Alanyaspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek en yakın rakibi Başakşehir’e 2 puan farkla liderliğe yükselen Beşiktaş’ta moraller yerinde.
Son şampiyon Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’u yendiği maçtan sonra konuşan teknik direktör Şenol Güneş, Ryan Babel’in iyi oynadığını 2 transferinde zamanla güzel işler yapacağını söyleyerek daha iyi olmalarını beklediğini söyledi. Oyun içinde bazı oyuncuların beklediği performansı alamasa da genelde memnun olduğunu dile getirirken lider olduklarını liderliğe yakışır bir oyun sergilemeye devam edeceklerini belirtti.


Konya ve Karabük önemli maçlar

Konya ve Karabük maçlarına değinen teknik direktör Şenol Güneş, ‘’Önümüzdeki Konya ve Karabük maçları çok daha zor geçecek. Çünkü farklı takımlarla oynayacağız. Hem kendim için, hem de oyuncular, hem de taraftarlar için söyleyeceğim şey, artık tek düşüncemiz Konya maçına konsantre olmak. Bugünkü skor 4-1, farklı bir skor. Deplasmanda iyi bir skor. Artı 2 puanla lider olmak da iyi bir şey. Ama eksiklerimizin de var olduğunu biliyoruz” diye konuştu.
 

Quaresma’yı konuşmaya gerek yok

Geçen hafta oyundan çıkarken eldivenlerini yere atması sonucu ikili arasında sorun olacağına dair çıkan haberlerin üzerine bu hafta Quaresma’nın attığı golden sonra Şenol Güneş’e sarılması ortaya çıkan söylentilerin doğru olmadığını kanıtlar nitelikteydi. Bunun üzerine Quaresma ile ilgili gelen bir soruya da teknik direktör Güneş, “Bir şey konuşmama gerek yok. Futbolcu olarak görevini iyi yaptığı zaman hiçbir sorunumuz yok. Zaten bu futbol kalitesi ile bize katkı yapması için burada. Hatası varsa, onu söyleyip düzelteceğiz. O da düzeltmeli, düzeltiyor da. Zaten yaşına göre baktığınız zaman çok çalışan, işini çok seven bir oyuncu. Buna bağlı zaman zaman kontrolsüz hareketleri olduğu zaman onu düzeltmeye çalışıyoruz. O da iyi niyetli. Oyun olarak da oyuna rastlıyor. Oyunda da rakip, hakemle, arkadaşlarıyla ne kadar iyi olursa, ki öyle bir karakter aslında onu da başarırsa arttıracağını düşünüyorum. Bugün de başarılı işler yaptı. Kendisini tebrik ediyorum.”

 
11’i oyuncular kurar

Lige tek 11’le devam edemeyeceklerini belirten Şenol Güneş, lig, UEFA, kupa maçlarında kadroyu değiştirmeleri gerektiğini söyledi. Şenol Güneş, “Geçen hafta çok başarılı olan Tolgay’ı bu hafta da kadroya daha erken koydum. Ömer’i de koyabilirdim. Oyunun gereği olarak skora, oyuna duruma göre değişiklik yapıyoruz. Bugün daha eksik olan taraflar oldu. Geçen hafta daha olumlu işler yaptık. Dolayısıyla değişiklik olabilir. Ben 11 yapmıyorum. Oyuncuların durumuna göre, kendileri 11 yaptırtıyorlar. Takımını taşıyan oyuncu ilk 11’deki en iyi oyuncudur. Oyun anlayışı olarak sıkıntılarımız oldu” dedi.’’
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.