banner388

Gülşen Kraliçe Oldu

Gülşen’in verdiği konserde giymiş olduğu kıyafet izleyenler tarafından büyük dikkat çekti

Gülşen Kraliçe Oldu

Gülşen’in verdiği konserde giymiş olduğu kıyafet izleyenler tarafından büyük dikkat çekti

07 Şubat 2017 Salı 09:58
Gülşen Kraliçe Oldu

2 ay boyunca doğum nedeniyle sahnelerden uzakta kalan Gülşen, uzun zaman sonra çıktığı ilk konserde izleyenleri büyüledi

Giysi olduğu buzlar kraliçesi sahne kostümüyle dikkat çeken şanatçı Gülşen, güçlü sesi ve fiziğiyle de tam not aldı.

Doğum sonrası ilk konserini veren Gülşen “ Hamilelik ve doğum sonrası ilk konserim onunda bir heyecanı var üzerimde sanki ilk defa sahneye çıkıyorum. 2 aydır sahneye çıkmıyorum ama biliyorsunuz hamileliğim boyunca hiç durmadan çalıştım doğuma sadece birkaç hafta kala ara verdim. Şimdi doğum sonra büyük bir heyecan oldu gerçekten " dedi.

Basında yer alan dadı haberleriyle alakalı da konuşan Gülşen, “ Biz bakıyoruz bebeğimize öyle yazıldığı gibi 2 tane dadı değil 1 tane dadı bile yok. Ben kendim bakıyorum çocuğuma ben kendim bakmak istiyorum ve büyük bir zevk ile keyifle bakıyorum hiçbir anını kaçırmak istemiyorum olabildiğince az uyuyup onunla çok vakit geçirmeye çalışıyorum ki hiçbir mimiğini kaçırmak istemiyorum bir başkası için doğurmadım başkası büyütsün diye annelik görevini sonuna kadar yerine getirmek istediğim için seve seve bakıyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 07.02.2017 10:05
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberKonserGülşen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.