banner388

Gülen: 'Öldürenin ellerinden öperim'

Isparta'da yapılan bir operasyonda Fethullah Gülen'in sözlerinin yazıldığı notlar bulundu. Notlarda birçok siyasi isim hakkında ilginç söylemler var.

Gülen: 'Öldürenin ellerinden öperim'

Isparta'da yapılan bir operasyonda Fethullah Gülen'in sözlerinin yazıldığı notlar bulundu. Notlarda birçok siyasi isim hakkında ilginç söylemler var.

12 Ağustos 2016 Cuma 11:49
Gülen: 'Öldürenin ellerinden öperim'

Isparta'da düzenlenen operasyonda Fetullah Gülen tarafından söylenmiş ve örgüt mensuplarınca doğrudan kaleme alınan notlar bulundu. İşte o çok konuşulacak notlar:
 

  1. Ecevit'e 3 - 4 defa gittim. Çok saygılı davrandı ve hizmetimize fırtınalı bir dönemde sahip çıktı. MGK'da bizi savunup, dosyaları masaya vurup oturumu terk etti. Mahkûmiyet kararı verildi, ancak bunu hemen kaldırttı. Okullarımızı en azgın ağalara karşı müdafaa etmesi unutulacak gibi değil. Bülent Bey çok asil davranmıştır. Bülent Ecevit hayatında ne namaz kılmış ne de oruç tutmuştur. Danimarka ve Rusya'daki okullarımızı görmeleri ile hizmete sahip çıkmış.
  2. Amerikalılarla kavga ederek dünyaya hizmet edemeyiz. Dünya Yahudilerin idaresine doğru gitmekte. Hizmet edeceksek bunun yolu kavga etmek değil.
  3. Alevi, şeceresi bozuk generallerin isimlerini Süleyman Demirel'e verdik. Fakat "Hocam sen karışma, orduya müdahale etme" dedi. Biz ne kadar Demirel'e güvendiysek hep aldandık.
  4. Bir gün gelecek ve Ergenekoncuların sesleri dünyadan kesilecek. 
  5. Paşaları aldık çavuş yaptık. Bana dokunanın iflah olma şansı yok.
  6. Kılıçdaroğlu'nun çevresi Tuncelili Aleviler tarafından tutulmuş, ama inşallah devrilip gideceksiniz. Bunların yanına MHP ve KCK'yı de koyup beddua ettim. Artık bundan sonra CHP ve MHP iyice karışacak.
  7. Doğan Holding CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ buraya gelmiş ve çok saygılı davranmıştır. Medyadan ayrılamak istiyor fakat kayınpederini ikna etmesi çok zor. Bir şekilde bu medyayı başkalarına devretme niyetleri var, fakat alan adamın bu yazarları atması mümkün değil. O nedenle ancak onları ıslah edebilir
  8. Aleyhime yazı yazanlardan şikayetçi olamayacağım hatta 4-5 senedir sürekli yazan Hikmet Çetinkaya'dan bile. İlhan Selçuk'a selamlarımı gönderdim. Gazetesinde hergün mutlaka aleyhime yazı çıkıyor. Ekrem Bey'e "Aleyhinde olmayın" tembihinde bulundum.
  9. Emin Çölaşan, Hulusi Ayvalı, İlhan Selçuk kâfir ve Fatih Altaylı ise münafık biridir. Hanefi Avcı'ya bu belgeleri sizce kim vermiştir? Bizden ayrılma yanlışında bulunan gayri memnunlar.
  10. MHP başörtüsü ile alakalı en ufak şey demeyerek münafıkça bir yaklaşım sergiliyorlar ve Meral Akşener gibi güzel insanların sessiz kalmasına hayret ediyorum.
  11. Abdi İpekçi'nin öldürülmesi çok yerinde bir hareket olmuştur. İpekçi, beynelmilel siyonistlerden biridir ve  İslamiyet, Türklük adına büyük cinayetler işlemiştir. Bu nedenle de öldürenin ellerinden öperim.
Son Güncelleme: 12.08.2016 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.