banner388

Game of thrones’un ekonomiye katkıları

Dünyada milyonlar seyirciye sahip dizinin getirileri saymakla bitmeyen cinsten

Game of thrones’un ekonomiye katkıları

Dünyada milyonlar seyirciye sahip dizinin getirileri saymakla bitmeyen cinsten

04 Mayıs 2017 Perşembe 09:54
Game of thrones’un ekonomiye katkıları

Öyle ki çekimleri İzlanda’da gerçekleştirilen dizinin katkılar turizm, sanat, tanıtım,  ekonomi gibi bir çok alanda faydalarını da beraberinde getiriyor

Dizinin yayın hayatına girmesinden itibaren dünya genelinde pek çok ülkeden hayran kitlesi yaratması diziyle ilgili olan her şeyi de merak ettiriyor. Özellikle İzlanda’da turizmde geçmiş yıllara oranla ziyaretçi sayılarında ki artış oldukça fazla. Tabi bu durum ülke parasına da katkısını da yansıtmıyor değil.

Dizinin katkıları ekonomiden turizme kadar uzanıyor

Dünya’da Evrim Küçük’ün yapmış olduğu haber, duruma açıkça ortaya koyuyor. İzlanda ekonomisindeki büyümeye dikkat çekilirken ülkeyi ziyaret edenlerin sayısında yüzde 30 seviyelerinde bir artış olduğu belirtilirken dizinin çekildiği yerleri görmek isteyenlerin ülkeye gelerek aynı zamanda İzlanda kronu olan ülkenin yerel parasının da değerini yükseltmesini sağladığı görülüyor.

Kaynak: Milliyet

Son Güncelleme: 04.05.2017 10:14
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberGame Of Thrones
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.