banner388

FETÖ'nün Tehdit Ettiği O Alimlere Ne Oldu?

FETÖ'nün tehdit ettiği Said Nursi'nin 5 vekilinin de kalp krizinden ölmesi şüphe yarattı.

FETÖ'nün Tehdit Ettiği O Alimlere Ne Oldu?

FETÖ'nün tehdit ettiği Said Nursi'nin 5 vekilinin de kalp krizinden ölmesi şüphe yarattı.

04 Ağustos 2016 Perşembe 12:13
FETÖ'nün Tehdit Ettiği O Alimlere Ne Oldu?

FETÖ'nün engel gördüğü diğer cemaatlerden Said Nursi'nin yaşayan 6 vekilini ölümle tehdit ettiği, sonrasında da bu isimlerden 5 tanesinin kalp krizinden ölmesi Fetullah Gülen'in darbe girişimi sonrasında yaptığı “Beyin kanaması balyoz gibi inebilir alır götürür" açıklamasını beraberinde şüphelerle getirdi.

 AK Parti Milletvekili Sait Yüce bu konuda ilginç açıklamarda bulundu. İşte o açıklamalardan bazı satırbaşları:

“FETÖ, Türkiye'de genişlemelerine engel olabilecek kişilere karşı, içlerine soktukları adamlarla ihtilaflar ve olaylarla gözü dönmüş bir ölüm makinesi olduklarını gösterdiler. Öğrencileri, Gülen hareketinin yanlışlıklarını ve Nurculuk hareketiyle bağdaşmayacak sapkın yönelimlerinden bahseder olmuş, 17-25 Aralık süreci sonrasında ise bu girişimin yanlışlığını kınamışlardı. Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin 'manevi evladım, vekilim' dediği Mustafa Sungur, FETÖ mensuplarına 'Elleri ayakları kırılsın' diye beddua etmiş. Nursi'nin vekillerinden Mustafa Sungur, Abdullah Yeğin, Abdülkadir Badıllı, Mehmet Fırıncı, Hüsnü Bayram, Salih Özcan, 17-25 Aralık'tan bir hafta sonra FETÖ'yü açık bir şekilde kınamışlardı. Bu olaylar sonrasında ise Mustafa Sungur, Abdülkadir Badıllı, Sait Özdemir, Abdullah Yeğin ve Salih Özcan, tedavi için gittikleri FETÖ'ye ait hastanelerde ya da başka sağlık kuruluşlarında FETÖ'cü doktorların denetimindeyken şüpheli bir şekilde kalp krizinden öldüler. Kalan vekil Mehmet Fırıncı'ya ise ABD'den gizli telefonlarla “Biz karşımıza çıkanları yok ederiz. Konuşmalarınıza dikkat edin" tehditleri geliyor"

Son Güncelleme: 04.08.2016 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.