banner388

Federasyonun Şenol Güneş Kararı Belli Oldu

Siyah beyazlılar Şenol Güneş hakkında verilen kararı için itiraz başvurusunda bulundu

Federasyonun Şenol Güneş Kararı Belli Oldu

Siyah beyazlılar Şenol Güneş hakkında verilen kararı için itiraz başvurusunda bulundu

10 Şubat 2017 Cuma 15:06
Federasyonun Şenol Güneş Kararı Belli Oldu

Geçen hafta Pazar günü Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşması oynanan ve alınan sonuçtan çok saha içi ve olayları gündeme geldi. Maç bitti ama spekülasyonları halen daha devam ediyor.

Maçın ardından PFDK'ya gönderilen raporlar değerlendirildi.  Maç günü gerçekleşen olaylar neticesinde hakem raporu doğrultusunda harekete den federasyon yönetimi profesyonel futbol disiplin kurulunun vermiş olduğu kararı açıkladı.

Beşiktaş erteletme kararı aldı

Karar sonrasında Beşiktaş yönetimi itiraz başvurusunda bulundu. Siyah beyazlılar teknik direktör Şenol Güneş hakkında verilen cezanın ertelenmesi talebinde bulunma kararı aldı

Federasyon, siyah beyazlıların itiraz başvurusunu değerlendirdi

Futbol Federasyonu hafta sonu oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında saha içerisinde sarı lacivertli futbolcu Kjaer ile girdiği ikili dialog neticesinde profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edilen teknik direktör Şenol Güneş hakkında Beşiktaş'ın yapmış olduğu itirazı geri çevirdi.

İşte Federasyondan yapılan itiraz açıklaması

"Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, rakip takım futbolcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.