banner388

Feci kazada bir aile yok oldu: 5 ölü

Çorum'un İskilip ilçesinde otomobil tıra çarptı. Meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Feci kazada bir aile yok oldu: 5 ölü

Çorum'un İskilip ilçesinde otomobil tıra çarptı. Meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

24 Ağustos 2018 Cuma 12:02
Feci kazada bir aile yok oldu: 5 ölü

Çorum'un İskilip ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aile yok oldu. Bir yakınlarının nişan töreninden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil tıra çarptı. Meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilhiye göre Afyonkarahisar Bayat Belediyesinde itfaiye eri olarak görev yapan İrfan Ünlü, Kurban Bayramı'nın birinci günü bir yakının nişanı için Kahramanmaraş’a gitti. İHA'nın haberine göre, buradaki nişan törenine katılan Ünlü ve ailesi tekrar Çorum’a dönmek için yola çıktı. 

İrfan Ünlü yönetimindeki 33 ZK 034 plakalı otomobil, Karaburun köyü sapağında karşı yönden gelen M.Y. yönetimindeki tıra çarptı.

Kazada sürücü ve araçta bulunan 39 yaşındaki Ayşegül Ünlü, 18 yaşındaki Samet Ünlü, 13 yaşındaki Samet ve Semih Ünlü hayatını kaybetti.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI OLAY YERİNDE

Kazanın ardından İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü olay yerine geldi. Kaymakam Han ve beraberindekiler kaza hakkında bilgi aldı.

YOL 3 SAAT TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza nedeniyle Çorum-İskilip karayolu yaklaşık 3 saat trafiğe kapandı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 24.08.2018 12:04
Anahtar Kelimeler:
çorumIskilip
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.