banner388

Erdoğan'dan "İş bulamıyoruz" sözüne flaş cevap

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelten "İş bulamıyoruz" sözü üzerine Erdoğan, "Kocan ne yapıyor" sorusunu sordu. 

Erdoğan'dan "İş bulamıyoruz" sözüne flaş cevap

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelten "İş bulamıyoruz" sözü üzerine Erdoğan, "Kocan ne yapıyor" sorusunu sordu. 

25 Mayıs 2019 Cumartesi 12:48

İki üniversite bitiren EYT mağduru işsiz kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "İş bulamıyorum" sözlerini yöneltti. Erdoğan ise kadının sözlerini "Kocan ne yapıyor" diyerek yanıtladı. 

ERKEN EMEKLİLİK DİYE BİŞEY YOK

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Eyüp Sultan’daki Hacı Osman Torun Camisi'nin açılışından sonra iki üniversite bitirmiş EYT mağduru işsiz evli bir kadının 'iş bulamıyorum' sözlerine "Söyleyenlere de bakma. Onların hepsi istismarın peşinde. Erken emeklilik diye bir şey yok. Avrupa’da şu anda emeklilik yaşı kaça çıktı biliyor musun?" ifadelerini kullandı.

GÖRDÜN MÜ?

Sözlerine devam eden Erdoğan, "İş bulamıyoruz efendim iş yok. Ben iki üniversite mezunuyum işim yok şu anda" diyen kadının sözlerine "Kocan ne yapıyor?" sorusuyla karşılık verdi. Erdoğan, kendisine "Şu anda işi var çalışıyor" yanıtını veren kadının bu cevabı üzerine ise "Gördün mü?" ifadelerini kullandı. "Ama inanın çıktığında iş bulma lüksü yok, gerçekten yetmiyor" diye devam eden kadına Erdoğan yanıt vermedi.
 

Son Güncelleme: 25.05.2019 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Riza 2019-05-25 14:18:25

EYT li diye gakaret eden kişi 45 yaşinda emekli olmuş. Avrupada erken emeklikik varmi diyonda avrupada seçimi kazanamayinca iptal eden varmi. Memlekete 4 milyon suriyeliyi doldur sonra kaçak çalişsinlar yasal çalişacakkara yer kalnayinca yok öyke yok böyle. Bu memleket iki köorü yol yaptiniz diye sizi başkan seçti. Ama satilmadik tek kurum kalmadi bekeje. Sattiklarimizi almamiz için 50 yil gerekiyor. Özellestir ver yabancita eşe dosta sonra eyt lilere bağir hakaret. Hayaller uzay gerçekler domates patates. Allah bizi bu memleketi korusun...

Avatar
Ali 2019-05-25 16:25:41

Padişahom çok yaşa. Biz patates le idare ederiz oda bulursak. Yeterki sen ailen bilalin hele hemşehrilerin dara düşmesin. Başkan gitse katarda kibrisi satsa haberimiz yok biliyonuzmu. Biz parlementer sistemi çok arayacağiz.

Avatar
ayakkabı kutusu 2019-05-25 18:54:00

yani şimdi gemi var gemicik var

Avatar
Abuzittin Tırıvırı 2019-05-25 17:29:44

Şizofrenler dolar şimdi buraya ..

Avatar
Bafrali 2019-05-25 19:37:54

ALLAH SİZİ NASİL BİLİYOSA OYLE YAPSİN ....