banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan Terörden Beslenenlere Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’da katıldığı toplantıda masum insanları katleden terör olaylarına eleştirilerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Terörden Beslenenlere Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’da katıldığı toplantıda masum insanları katleden terör olaylarına eleştirilerde bulundu

01 Mart 2017 Çarşamba 11:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan Terörden Beslenenlere Seslendi

Katil sürülerini bölgemizden söküp atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, masum insanları vahşice katleden ahlak ve değerleri eleştirerek bu amaca hizmet edenleri bölgeden temizlenmesi gerektiğini söyledi.  Aynı durumun Afganistan için de geçerli olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Afganistan’ı eğer kendi başına bırakacak olursak Afganistan da terörün kucağından kurtulamayacaktır. Terörün her türüne karşı dayanışma ve işbirliğini arttırmamız gerekiyor.

Müslümanları töhmet altında tutulmasına müsaade edemeyiz

Bugün Türkiye, DEAŞ, FETÖ, PKK, PYD gibi eli kanlı terör şebekeleriyle yoğun bir mücadele yürütüyor. Masum insanlarını vahşice katlederek yoğun bir mücadele yürütüyor. Masum insanları vahşice katleden hiçbir ilke, ahlak ve değer tanımayan bu katil sürülerini bölgemizden söküp atmalıyız. Bu terör örgütlerinin insanlık dışı cinayetleriyle Müslümanların töhmet altında bırakılmasına asla müsaade edemeyiz. Bölgemizi etnik ve mezhebi temelde çatışma, rekabet ve kaosa sürüklemeye çalışan tertiplere karşı dikkatli olmalıyız. Bölgeye yabancı unsurların çıkarları için istikbalimizi tehlikeye atamayız.

Öncelikli vazife akan kanı durdurmak

Öncelikle vazifemiz Suriye, Irak, Yemen, gibi kardeş coğrafyalarda akan kanı durdurmak, fitne ateşini söndürmektir. Haksız bir izolasyona tabi tutulan KKTC’deki kardeşlerimizde dayanışmamızı da arttırmamız lazımdır. Bu bağlamda KKTC’nin Ekonomik İşbirliği Teşkilatı bünyesindeki geçici gözlemcilik statüsü sürekli hale getirmemiz ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı faaliyetlerinin KKTC’de düzenlenmesini teşvik etmemiz faydalı olacak" ifadelerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanCumhurbaşkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.