banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim üslubu: 14 Mayıs'ta bunlara öyle çakalım ki...

Aydın’da konuşan Erdoğan, “14 Mayıs’ta bunlara öyle çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar” sözleriyle muhalefeti hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim üslubu: 14 Mayıs'ta bunlara öyle çakalım ki...

Aydın’da konuşan Erdoğan, “14 Mayıs’ta bunlara öyle çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar” sözleriyle muhalefeti hedef aldı.

04 Şubat 2023 Cumartesi 17:57
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim üslubu: 14 Mayıs'ta bunlara öyle çakalım ki...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da düzenlenen Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndan toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Aydın’da yapımı tamamlanan eserlerin açılışını gerçekleştirdi.

"14 MAYIS KEMAL'IN BAY BAY OLACAĞI GÜNDÜR"

Yapılan duanın ardından Aydınlılara seslenmeye devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her adımını büyük mücadeleler ve büyük fedakarlıklar ile yürüttüğümüz bu sürecin şahidi Ak Parti’nin 20 yıldır kazandırdığı eserlerdir. 14 Mayıs’ta hep beraber sandığa gidip sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Milli mücadelenin resmen ilanının adı olarak gördüğümüz 23 Nisan 1920’den Demokrat Partinin iktidara geldiği 14 Mayıs 1950 ve oradan Türkiye Yüzyılının sembolü olacağına inandığımız bir döneme giriyoruz. İşte bu dönem doğru yol. Bu doğru yolda var mıyız? Aziz topraklarımızdaki bin yıllık geleceğimizi şekillendirecek kritik bir eşikteyiz. Kaos günlerine geri döndürmeye, belirsizlik iklimine sürüklemeye kalkışanlarının karşısına biz Türkiye yüzyılı vizyonu ile çıkıyoruz. Ölüsüne bile tahammül edemedikleri Menderes’in aziz hatırasını leke sürecek ‘Yeter Söz Milletindir’ sloganını üzerine çekmeye çalışanların ve 14 Mayıs Kemal’ın Bay bay olacağı gündür” dedi.

"TÜRKİYE'NİN AYAĞINA PRANGA VURMAYI BAŞARAMAYACAKSINIZ"

Efendilerinden aldıkları emir ile güvensizliğin, istikrarsızlığın kavganın sembolü eski Türkiye’yi yeniden hortlatmaktan ibaret. Bunlar hazırladıkları program için Avrupa bize ‘Aferin’ diye övünenler, iplerinin sömürgecilerin elinde olduğunu ifade ediyorlar. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu şanlı Cumhuriyet’i, biz de 20 yılda emperyalist sömürgecilere karşı mücadele vererek ülkemizi bu seviyeye getirdik. Her felaketin gerisine baktığımızda aynı kirli elleri görüyoruz. Aynı kirli senaryoyu, kuklaları görüyoruz. Aydın’dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye’nin ayağına pranga vurmayı başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden alamayacaksınız. 2023’e engel olamadığınız gibi Türkiye 100 yılının önüne geçmeyi başaramayacaksınız” diye konuştu.

"14 MAYIS'TA ÖYLE BİR ÇAKALIM Kİ..."

CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun Menderes’in “Yeter Söz milletindir” sözünü sahiplenmesini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Bay Kemal, Menderes’e ait olan ‘Yeter söz milletindir’ ifadesine çöküyor. Bunu bir de partisinin binasına asıyor. ‘Yeter söz milletindir’ sloganı rahmetli Menderes’ten sonra bize aittir. Bunlarda yüz yok ki bunları sahipleniyorsun. 14 Mayıs’ta bunlara öyle bir çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar” diyerek, Aydınlılardan seçimde destek istedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türker 2023-02-04 18:52:01

Çakmaktan kasıt darbe vurmak millet ittifakına sandıkta darbeyi vurup yıkmaktan bahsetmiş. İçi fesat olanlar bunu argodaki anlamına çekebiliyor o başka.

Avatar
Hulise bens 2023-02-05 11:41:47

Turker herkes herseyi anladi senmi anlamdin hadi ordan bakacaz kim kime

Avatar
Vatan DAŞ 2023-02-05 13:27:33

Türker,sürtük derken neyden bahsetmişti?liderinin ağzı bozuk, bunu kabul et.imamoğlunun İstanbul'da çaktığı gibi çakacaklar.yanlış anlama çivi gibi çivi gibi...

Avatar
Eşref 2023-02-05 17:44:20

Bak bakalım efendi sözlüğe çakmak kelimesi hangi anlamlara geliyor, senin söylediğin anlam var mı? Siyaset dili bu kadar düştü yazık. Tam bir üslupsuzluk örneği, devleti de böyleleri yönetiyor işte.