banner388

Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'a Hakaret Eden Eşine Boşanma Davası Açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Hakaret Eden Eşine Açtığı Boşanma Davası Bugün Sonuçlandı

Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'a Hakaret Eden Eşine Boşanma Davası Açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Hakaret Eden Eşine Açtığı Boşanma Davası Bugün Sonuçlandı

29 Nisan 2016 Cuma 13:34
Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'a Hakaret Eden Eşine Boşanma Davası Açtı

UYARILARIMA RAĞMEN DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI

Torbalı ilçesinde şehir içi TIR şoförlüğü yapan Ali D. (40), yaklaşık 3 yıl önce ikinci evliliğini yaparak bir giyim firmasında ekip liderliği yapan G.D. (38) ile hayatını birleştirdi. İddiaya göre, evde akşam televizyon izlerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan televizyona çıkınca G.D., Cumhurbaşkanı’na küfür ve hakaret etti. Eşinin Cumhurbaşkanına hakaret etmesinden rahatsız olan Ali D., eşini sürekli uyarıyordu. Bütün uyarılara rağmen G.D., küfür ve hakaretlere devam edince Ali D., Cumhurbaşkanına hakaret eden eşinin ses kaydını alıp savcılığa suç duyurusunda bulundu.
 
CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET EDEN BİRİYLE YAŞAYAMAZDIM


Olayın ardından açılan boşanma davası bugün İzmir 10. Aile Mahkemesinde görüldü. Eşler anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Boşanma sonrası konuşan Ali D., ''Ben anlaşmalı olarak boşanmak istedim. Evliliğimiz bir an evvel bitsin istiyordum . Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bir kişinin bana eş olamayacağını düşündüm. Bu evliliği fazla sürdürmeye gerek yoktu’’ dedi.
 
HAKARETİ SES KAYDINA ALDI

Hakaret olayının nasıl gerçekleştiğini de anlatan Ali D., şunları söyledi: "Evde haberleri izlediğimiz sırada devamlı Cumhurbaşkanımıza ağza alınmayacak ağır hakaretler sarf ediyordu. Ben devamlı olarak kendisini uyardım, Cumhurbaşkanımıza hakaret etme diye. Küfürleri tekrarlayınca en sonunda dayanamayıp eşime, ‘Senin hakaretlerini ses kaydına alırım, şikayette bulunurum’ dedim. O bana ses kaydını aç hakaret edeyim’ dedi. Bende ses kaydını açtım eşim hem bana hem de Cumhurbaşkanımıza hakaret etti. Cumhurbaşkanımıza ve bana ettiği hakaretler nedeniyle benim savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bildiği için benden önce davranıp bana boşanma davası açtı. Eski eşime geçen Ağustos ayında evi kendisinin üzerine yapmıştım. Bu devirden sonra huy ve hareketleri değişmişti.’’ 



 
Son Güncelleme: 15.05.2016 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.