banner388

Çorum'da engelli genci dövdüler

Çorum'da engelli bir genç kimliği kişi veya kişiler tarafında darp edildi.

Çorum'da engelli genci dövdüler

Çorum'da engelli bir genç kimliği kişi veya kişiler tarafında darp edildi.

02 Ağustos 2018 Perşembe 10:06
Çorum'da engelli genci dövdüler

Çorum'da geçtiğimiz hafta sonu anne Güler Kayacı, akşam eve gelmeyen oğlunu aramak için dışarı çıktı. Anne Kayacı, oğlunu PTT Merkez Şubesi’nin arkasında darp edilmiş halde buldu. Engelli oğlunu hastaneye götüren anne Kayacı, olaya tepki gösterdi. Oğlunun yüzde 70 engelli olduğunu söyleyen anne Kayacı, "Çocuğumu tanıdıkları için esnaflara nerede olduğunu sordum. Daha sonra PTT’nin oraya gittim şok oldum. Gittiğimde çocuğun ağzı ve burnundan leş gibi kan kokusu geliyordu" dedi.

Anne Kayacı "Benim engelli evladıma bunu yapan yarın bütün engellilere ne yapmaz? Bunlar ortalıkta gezmesin adalet yerini bulsun. Ellerini kollarını sallayarak bu engelli çocuklara bu eziyeti vermesinler” diye tepki gösterdi.

Oğlunu darp edenleri görenlerin emniyete ihbarda bulunmasını isteyen Anne Kayacı, "Ellerimi tuttular arabaya bindirdiler diyor. Üç gündür olayın şokunu üzerinden atamıyor. Alperen’i kim otomobile aldıysa, polisi arasın. Kimsenin yanına yaptığı kar kalmasın. Bütün engellilerimiz evlerinde saklı kalmasın. Onların gezmek hakkı yok mu? Benim çocuğumun kimseye zararı yok. Küfür bilmez, kimseye zarar vermez. Yol boyu gider yol boyu gelir. Alperen’i gören herkes adaletin yerini bulmasını istiyor. Çocuğum hata yaparsa arasınlar polisi arasınlar ve bize bildirsinler. Korunmasız halde çocuğu kollarından tutup vurmuşlar" şeklinde ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
DayakDarpçorumçorum Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.