banner388

CIA, Gülen'i 40 Kişiyle Koruyor

CIA, Fethullah Gülen'in evinin önüne 40 kişilik bir koruma ekibi koydu.

CIA, Gülen'i 40 Kişiyle Koruyor

CIA, Fethullah Gülen'in evinin önüne 40 kişilik bir koruma ekibi koydu.

18 Ağustos 2016 Perşembe 09:28
CIA, Gülen'i 40 Kişiyle Koruyor

FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'i ABD teslim etmek istemiyor. Pensilvanya'da yaşayan Gülen'in iadesi hakkında konuşan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Fetullah Gülen'in ABD'den kaçmasını engelleyecek bazı mekanizmalar bulunduğunu belirterek, "Türk yetkililerden bize ulaşan belgeler üzerine çalışmaya devam ediyoruz ve analiz ediyoruz. Kararımızı henüz vermedik" dedi.

CIA, FETÖ/PDY terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in Pensilvanya eyaletine bağlı Saylorsburg kasabasındaki malikanesine, 40 kişilik koruma ekibi koyarak bölgede kuş uçurtmuyor. Gülen'e 40 kişilik bir ekip veren ABD, başkan adayları Hillary Clinton ve Donald Trump'a bu kadar cömert değil.  Hillary Clinton için 22 kişi Trump'ı ise 19 kişi koruyor.

Son Güncelleme: 18.08.2016 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.