banner388

Çeyrekten Grama Giden Yol

Altın sektöründe meydana gelen artış sektörün üreticilerini farklı alternatiflere yöneltti.

Çeyrekten Grama Giden Yol

Altın sektöründe meydana gelen artış sektörün üreticilerini farklı alternatiflere yöneltti.

25 Ocak 2017 Çarşamba 16:40
Çeyrekten Grama Giden Yol

Ha düştü ha düşecek derken günler geçtikçe altının gram fiyatında daha fazla yükselmeler yaşandı. Altın sektöründe meydana gelen artış sektörün üreticilerini farklı alternatiflere yöneltti. Hal böyle olunca da vatandaşta fiyatı daha uygun olan gram altına yöneldi.

 Son günlerde altında görülen artış kimi alışkanlıklarında değişmesine neden olurken hediye alımında özellikle tercih edilen çeyrek altın şimdilerde yerini gram altına bırakmış durumda.
Çeyrek altın fiyatının 242 lira seviyelerine çıkması vatandaşın alım gücünde azalma görülmesine neden olurken 0,25 gramlık altının 40 liradan satılıyor olması ilgiyi çeyrekten alıp gram altına çekmiş durumda.

Yetkililer göre altında görülen artışın alıcı nezdinde azalım göstermesi sektörü farklı alternatiflere yöneltti. Bazı altın rafineri firmaları da bu durumdan dolayı gram altın alternatifini piyasaya sürerek vatandaşın ekonomisine daha uygun seçenekler sunduğu yetkililerce söylendi.
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAltın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.