banner388

Çeyrek Final Aşkına

Avrupa Ligi son 16 turu karşılaşmasında Beşiktaş bu akşam sahasında Olympiakos takımını konuk ediyor

Çeyrek Final Aşkına

Avrupa Ligi son 16 turu karşılaşmasında Beşiktaş bu akşam sahasında Olympiakos takımını konuk ediyor

16 Mart 2017 Perşembe 13:29
Çeyrek Final Aşkına

Deplasmanda alınan beraberliğin ardından siyah beyazlılar sahasında Olympiakos takımıyla çeyrek finale kalmak için mücadele edecek. Yunanistan’dan avantajlı skorla dönmeyi başaran Beşiktaş’ta hedefler galibiyetten yana.

TRT 1’den naklen

Taraftarların yoğun ilgi göstereceği satılan biletlerden anlaşılıyor. Saat 21.00’de başlayacak olan maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Karşılaşma TRT1’den naklen yayınlanacak.

Marcelo ve Tolgay yok

Beşiktaş’ta lig maçında sakatlanan Marcelo’nun oynamayacağı kesinleşirken Tolgay Arslan’ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu akşam ki maçta görev alamayacak. Kadroda diğer oyuncuların durumunda herhangi bir problem olmadığı öğrenildi.

Lazio elemişti

Son olarak Lucescu döneminde Uefa Kupası’nda çeyrek finale kalma başarısı gösteren siyah beyazlılar, o yıl kupada İtalyan temsilcisi Lazio ile eşleşmişti. Her iki maçta da rakibine yenilen Beşiktaş, çeyrek finalde Lazio takımına elenmişti.

Son Güncelleme: 16.03.2017 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.