banner388

Cenk’in Golü En İyisi

Cenk Tosun’un Şampiyonlar liginde Benfica ağlarına attığı gol grup aşamasında en iyi gol seçildi

Cenk’in Golü En İyisi

Cenk Tosun’un Şampiyonlar liginde Benfica ağlarına attığı gol grup aşamasında en iyi gol seçildi

06 Şubat 2017 Pazartesi 14:21
Cenk’in Golü En İyisi

Uefa şampiyonlar liginde grup aşamalarında atılan en iyi gol Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun’un attığı gol seçildi.

Şampiyonlar ligi grup aşamasında sahasında Benfica’yı ağırlayan Beşiktaş’ın muhteşem geri dönüş performansı sergilediği maçta 3-0 yenik durumdan 3-3 beraberliğe getirmesi Avrupa’da büyük yankı uyandırmıştı.

O karşılaşmada Beşiktaş’ın ilk golünü kaydeden Cenk Tosun, attığı golle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Uefa tarafından yapılan grup aşamalarının en iyi golü anketinde Cenk Tosun’un Benfica ağlarına yuvarladığı rövaşata golü en iyi gol seçildi.

Cenk Tosun’un golü yüzde 39 oy aldı. Cenk’in en yakın rakibi ise Legia Varşova’dan Vadis Odjidja oldu. Odjidja’nın Real Madrid’e attığı gol yüzde 19 oy ile ikinci sırada yer aldı. Cenk Tosun ile Odjidja arasındaki yüzde 20’lik fark dikkat çekti. Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo da üçüncülüğü elde eden isim oldu. Oylamaya katılanların yüzde 18’i, yıldız golcünün Sporting Lizbon’a attığı golü, grup aşamalarının en iyi golü olarak gördü. Cenk’in yanı sıra Beşiktaş’ın başarılı bir diğer oyuncusu olan Quaresma’nın Dinamo Kiev’e frikikten attığı gol ise yüzde 6 oy aldı.

İşte Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cenk Tosun'un Benfica ağlarına bıraktığı o enfes rövaşata golü..

Son Güncelleme: 06.02.2017 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.