banner388

Camiiye çirkin saldırı !

Camiiye yapılan çirkin saldırı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi.

Camiiye çirkin saldırı !

Camiiye yapılan çirkin saldırı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi.

01 Haziran 2020 Pazartesi 20:55
Camiiye çirkin saldırı !

Güney Kıbrıs'taki Limasol'da bulunan Köprülü Camii'nin yakılmak istendiğini hatırlatan AK Parti Sözcüsü, "Güney Kıbrıs’da, Limasol’da Köprülü Camii’nin yakılmak istenmesini şiddetle kınıyoruz. Rum Yönetimi, İslam düşmanı faşistlere karşı tedbir almalıdır. İslam düşmanlığını özendiren siyaset ve medya dili ile mücadele edilmelidir. Rum yönetimi failleri bir an evvel bulmalıdı" şeklinde konuştu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar da olayla ilgili, "Hükümet olarak Limasol’daki Köprülü Camii’nin 3 adet molotofkokteyli atılarak yakılmak istenmesini sineye çekmemiz asla söz konusu olamaz.Üzülerek öğrendik ki tüm dünyada pandemi süreci henüz devam ederken Rum kesiminde aklını yabancılarla, özellikle de Müslümanlarla bozanlar, onlara ve ibadethanelerine saldırı düzenlemek için fırsat kollayanlar var. Camiinin yakılmak istenmesi kabul edilemez bir durumdur ve Rum Yönetimi derhal failleri yakalama yoluna gitmelidir. Rum halkı ve Rum Yönetimi bilmelidir ki ırkçı, İslamiyet düşmanı yaklaşımların kimseye faydası olamaz. Bu tip yaklaşımlara göz yumanlar gün gelir en büyük zararı kendileri görür." açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kjahshkasb 2020-06-02 08:10:58

yönetiimin bulmasına gerek yok Allah belalarını verir Şüphe etmeyin örnekleri çok