banner388

Bunların Bu Takımda Ömrü Kısa

Gençlerbirliği teknik direktörü oyuncularının transfer süreçleriyle ilgili yorumda bulundu

Bunların Bu Takımda Ömrü Kısa

Gençlerbirliği teknik direktörü oyuncularının transfer süreçleriyle ilgili yorumda bulundu

04 Ocak 2017 Çarşamba 14:55
Bunların Bu Takımda Ömrü Kısa

Bir süredir gündemi meşgul eden Gençlerbirliği’li oyuncu Ahmet Çalık, İrfan Can, Ahmet Oğuz gibi futbolculara gelen tekliflerle ilgili konuşan Ümit Özat ‘’ Bunların bu takımda ömrü kısa. Bu çocuklara mutlaka teklifler gelecektir. Bunlar bu ligin önemli oyuncuları’’ dedi.

Antalya’nın Belek ilçesinde kamp hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği ligin ikinci yarısına yoğun tempoda devam ediyor. Teknik direktör Ümit Özat ise  basınla yaptığı görüşmede takımın ve transferlerin durumuyla ilgili bilgiler verirken takımdaki atmosferin olumlu olduğunu ve futbolcuların keyiflerinin yerinde olduğunu söyledi.

Haftaya Kasımpaşa maçlarının olduğunu ligin ikinci yarısına en iyi şekilde başlamak istediklerini belirten Özat, hedeflerinin ilk 5 olduğunu söyleyerek ‘’ Bunu kovalamaya çalışacağız. Bu ilk 8 olur ilk 7 olur onu bilemem ama ilk 5 demiştim. Maç maç gidiyoruz. Zorlu bir periyottan geçtiğimiz gerçek. Kayseri, Adana, Fenerbahçe deplasmanları. İç sahada 3 maç oynadık bunlarda Başakşehir, Trabzon ve Bursaspor ile. Zor bir periyot olduğu gerçek. Nitekim ikinci yarı fikstürüne bakarsanız da Kasımpaşa ve Gazianetp ile deplasmanda oynayacağız. Arada Osmanlıspor maçı var, sonra Alanyaspor lie yine deplasmanda oynayacağız. 4maçın 3’ü deplasman. Bu periyodu en iyi şekilde geçmek için sahaya çıkacağız.’’dedi.
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.