banner388

Beşiktaş'ta Sheva Maçı Hazırlıkları

Beşiktaş, perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi maçının hazırlıklarına başladı

Beşiktaş'ta Sheva Maçı Hazırlıkları

Beşiktaş, perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi maçının hazırlıklarına başladı

14 Şubat 2017 Salı 18:17
Beşiktaş'ta Sheva Maçı Hazırlıkları

Beşiktaş, perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi maçının hazırlıklarına başladı.Şampiyonlar liginden elenmesinin ardından yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden siyah beyazlılar, Hapoel Beer-Sheva maçı hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. 

Teknik Direktör Şenol Güneş idaresinde yapılan antrenmanda taktik ve kondisyon çalışması gerçekleştirildi.  

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda pas çalışması ve top kontrol çalışmaları yapan Beşiktaş'lı futbolcular, daha sonra çift kale maç ve şut çalışması ile antrenmanı sonlandırdı. Uzun süre takımdan ayrı kalan Caner Erkin ise bireysel olarak çalıştı. T

Beşiktaş, yarın sabah saat 12.00’da özel uçakla Tel Aviv’e gidecek ve karayolu ile Beer Sheva şehrine geçecek. Siyah-beyazlı ekip son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 22.00’de yapacak, antrenmandan önce TSİ 21.30’da Teknik Direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşAvrupa Ligi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.