banner388

Beşiktaş için avantaj maçı

Siyah beyazlıların bu akşam oynayacağı maç ileri ki haftalar için önemli bir avantaj barındırıyor

Beşiktaş için avantaj maçı

Siyah beyazlıların bu akşam oynayacağı maç ileri ki haftalar için önemli bir avantaj barındırıyor

24 Nisan 2017 Pazartesi 10:01
Beşiktaş için avantaj maçı

Başakşehir’in deplasmanda Çaykur Rizespor ile berabere kalması dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kazanan tarafın sarı lacivertliler olması bu akşam oynanacak Beşiktaş-Adanaspor maçını daha önemli bir hale getirdi.

2 hafta her şeyi değiştirebilir

Adanaspor karşılaşmasından sonra Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını oynayacak olan siyah beyazlılar bu akşam ki maça mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkıyor. Olası bir puan kaybı,  2 hafta içerisinde ligde  şuanda yer alan puan sıralamasında farklı görüntüler ortaya çıkabilme durumunu da beraberinde getiriyor.

Bir maçı eksik Beşiktaş’ın 61 Başakşehir 57 Fenerbahçe ise 54 puanda. Lider Beşiktaş’ın Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını kaybetmesi durumunda 3 takım arasında ki puan durumunun farklı noktalara gelebilmesi ve ligin daha heyecanlı bir konumda olması olasılıklar içerisinde yer alıyor. Siyah beyazlıların kazanması durumunda ise bu tablonun Beşiktaş adına daha da farklı bir tablo halini alacağı kesin gibi duruyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.