banner388

Başbakan’dan CHP’ye Her şeyi Tersten Okuyor Söylemi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum aşamasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini eleştirdi

Başbakan’dan CHP’ye Her şeyi Tersten Okuyor Söylemi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum aşamasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini eleştirdi

10 Mart 2017 Cuma 17:20
Başbakan’dan CHP’ye Her şeyi Tersten Okuyor Söylemi

Yetkinin doğrudan millete geçtiğini ifade etti

16 Nisan tarihinin vakit kaybedilmemesi gereken bir zaman olduğunu söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, yetkinin doğrudan millete geçtiğini söyledi. Başbakan, Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin doğrudan halktan aldığı yetki ile belirlendiğini ifade etti. Meclis etkinliğinin kaybolduğuna dair çıkan söylentilerin ise gerçeği yansıtmadığını belirtti.

''Bunlar zaten her şeyi tersten okuyorlar''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir programda sarf ettiği sözleri dillendiren Başbakan Binali Yıldırım, CHP liderinin kendilerinin anlatmak istediklerini bir dakikada anlattı şeklinde değerlendirdi. Kendisine teşekkür edilmesi gerektiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun söylemlerinin yanlış anlaşıldığı şeklinde CHP kanadından gelen açıklamayı ise her şeyi tersten okudukları şeklinde yorumladı.

''Bunlar Çarşıyı da geçti''

Başbakan Binali Yıldırım, CHP’nin her şeyi tersten okuduğunu söylerken yapılan her yeniliğe de karşı olduklarını belirtti ve Beşiktaş’ın taraftar grubu olan Çarşı’nın sloganından hareketle bunlar ‘’çarşı’’ yı da geçti şeklinde değerlendirdi.

Yıldırım, “Marmaray’ı yaparsın, hızlı tren yaparsın, 3. Köprüyü yaparsın bunlar yine karşı. ‘Çarşı her şeye karşı’ diyorlar ya, bunlar onları da geçti. ‘Yargı bağımsız olsun’ diyoruz, bunlar onlara da karşı. Niye olduğunu anladık. Meğerse Kılıçdaroğlu anayasa değişikliği metnini okumamış. Onu mazur görüyoruz. Kılıçdaroğlu hangi sandıkta oy kullanacağını unutmuştu. Bu seferde gitsin ‘evet’ versin. Bizim söylediğimizi söylüyor. İşi tamamlasın” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.