banner388

Başbakan, Evette Bereketin Olduğunu İfade Etti

Başbakan Binali Yıldırım, referandum mitingleri kapsamında Ardahan’da halka hitap etti

Başbakan, Evette Bereketin Olduğunu İfade Etti

Başbakan Binali Yıldırım, referandum mitingleri kapsamında Ardahan’da halka hitap etti

15 Mart 2017 Çarşamba 17:42
Başbakan, Evette Bereketin Olduğunu İfade Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’yi daha ileriye taşıyacak kararın referandum günü verileceğini aktardı. Söz sırasının millete geçtiğini o gün herkesin susup sadece halkın konuşacağını dile getirdi.

Sigorta hastanesi deyince akla Kılıçdaroğlu geliyor

Başbakan, hiçbir vatandaşın hastane kapılarından dönmediğini, sosyal güvenceleri olmayan vatandaşlara devletin sahip çıktığını söyledi. Sigorta hastanesi dendiğinde akla Kılıçdaroğlu'nun, şehir hastaneleri dendiğinde de akla Recep Tayyip Erdoğan’ın geldiğini ifade ederek kendilerinin iş ürettiğini halka hizmet noktasında vatandaşın yanında olduklarını belirtti.

Evette bereket vardır

Başbakan Binali Yıldırım, geçmişte insanların kuyruklarda ömürler geçirdiğini belirterek faydanın evetten yana olduğunu vurguladı. Yıldırım, "Diz boyu yoksulluk. Halk gaz yağı, sana yağı kuyruklarını bunların zamanında gördüler. Hayırdan hayır gelmez evet de bereket vardır. Hizmet üretenle laf üreteni birbirinden ayırır mı? Şerden beslenen hayırcıları da vatandaşa hizmet için evet diyenleri Ardahan iyi bilir. 15 yıllık kazanımın bir anda yok olup gitmesini istiyorlar. Kutuplaşmaya zemin hazırlıyorlar. Bunlar bir belediyeye bile sahip çıkamadılar.
 Ülkenin geleceğine mi karar verecekler. Ardahanlı bütün bunların hepsini biliyor ve farkında. 16 Nisan’da hayırcılar korosuna gereken cevabı verecekler. Leyleğin ömrü lak lak ile geçer. Evet oylarıyla Türkiye şahlanacak" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 15.03.2017 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.