banner388

Banker Bilo Gerçek Oldu!

'Banker Bilo' filmi Tekirdağ'da gerçek oldu.

Banker Bilo Gerçek Oldu!

'Banker Bilo' filmi Tekirdağ'da gerçek oldu.

20 Aralık 2016 Salı 12:30
Banker Bilo Gerçek Oldu!

Şener Şen'in başrol oynadığı efsane film, 'Banker Bilo' filmi Tekirdağ'da gerçek oldu. Almanya'ya gitmek isteyen Afgan 3 kaçak, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine bırakıldı ve burada jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Kaçaklar jandarmaya "Burası Münih değil mi?" diye sordu!

Yasa dışı yollardan Almanya'ya gitmek isteyen Afgan 3 kaçak, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine bırakıldı. Avrupa'ya gitmek için anlaştıkları organizatörlerle İstanbul'dan yola çıkan Afgan kaçaklar, Almanya'ya geldikleri belirtilerek, Kurtdere Mahallesinde araçtan indirildi. Vatandaşın ihbarıyla yakalanan kaçaklar, jandarmaya "Burası Münih değil mi?" diye sordu. Sağlık kontrolünden geçirilen 3 Afgan, Tekirdağ Göç İdaresine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.