banner388

Balıkçıların sorunu TBMM'ye taşındı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, balıkçıların sorununu TBMM'de gündeme getirdiğini söyledi.

Balıkçıların sorunu TBMM'ye taşındı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, balıkçıların sorununu TBMM'de gündeme getirdiğini söyledi.

23 Eylül 2018 Pazar 18:05
Balıkçıların sorunu TBMM'ye taşındı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Giresun’un Piraziz ilçesinde Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Hamdi Arslan, Milletvekili Cemal Enginyurt'a balıkçıların sorunları hakkında sunum yaparak çözüm bulunmasını istedi.

Balıkçıların sorunlarıyla ilgili TBMM'ye kanun teklifi sunduğunu ifade eden Enginyurt, “Biz balıkçının bu talebini dikkate alarak aynı zamanda vatandaşın da ucuz balık temin edebilmesi için akaryakıttaki bu yüksek girdiyi aşağı çekmek adına KDV’nin sıfıra indirilmesiyle ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bir kanun teklifi sunduk. Geçtiğimiz Perşembe günü kanun teklifimiz meclis başkanlığına iletildi. 1 Ekim’de Meclis açılacak ve bu kanun teklifinin Mecliste görüşülebilmesi için mücadele edeceğiz” dedi. 

Enginyurt konuşmasını şu şekilde sonlandırdı;

“Sinop’tan Artvin’e kadar Karadeniz’in en önemli geçim kaynaklarından bir tanesi balıkçılık. Artık balıkçılık yapanlar sadece sahil kenarında değil neredeyse şehrin tamamının nüfusu balıkçılıkla entegre oldu, öyleyse en önemli geçim kaynağı olan bu balıkçılığı desteklemek, sorunlarına sahip çıkmak ve o sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisinde dile getirmekle mükellefiz.”

Anahtar Kelimeler:
Balıkçılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BURAKK 2018-09-23 19:48:50

bir de balıkların sorunlarını taşıyın gündeme. Denizde balık kalmadı bilinçsiz avcılıktan ve kirlilikten.

Avatar
Çakır55 2018-09-23 21:59:23

Balıkçıların en büyük sorunu bilinçsiz avlanma.devlet zaten uygun fiyata mazot veriyo bide kredi imkanı var

Avatar
ahmet 2018-09-24 14:25:17

Vekile Sormak lazım fınduk ne oldu demezler mi unttun mu yoksa balığa mı cıkaçan yoksa