banner388

Bakan açıkladı 5 bin personel alınacak

Açıklama Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapıldı

Bakan açıkladı 5 bin personel alınacak

Açıklama Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapıldı

25 Mayıs 2017 Perşembe 13:12
Bakan açıkladı 5 bin personel alınacak

PTT'de arttırılan şube sayılarından bahseden Arslan PTT bünyesinde personel alımında bulunulacağını belirtti

Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, PTT'nin dünya ile entegre ağını çok daha fazla genişletileceğini söyleyerek vatandaşlara müjdeli haber de bulundu

Ahmet Arslan, bu yıl 2 bin 500 yeni çalışma arkadaşımızı aileye katacağımızı ifade etmiştik ki bunlarla ilgili süreç yürütülüyor. Bu senenin ikinci yarısında bir 2 bin 500 kişi daha aileye katacağız. Bu sene 5 bin kişiyi aileye katmış olacağız. Ülkemiz 2023 hedeflerine yürürken, PTT iş yeri sayısını ülkemiz genelinde 15 bine çıkaracağımızı duyuyoruz. Ne kadar teknolojiye ayak uydurursanız uydurun, ne kadar iş yerlerini teknolojiyle donatırsanız donatın, misafirlerinize, müşterilerinize güler yüzle dokunmanız lazım. 15 bin iş yeri düşünürken de, çalışma arkadaşlarımızın sayısını 100 bine çıkaracağımızı ve hizmet kalitemizle, güler yüzle ülkemizin 2023 hedeflerine katkı sağlayacağımızı burada sizlerle paylaşmak istiyorum”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.