banner388

Astroloji: Haftalık burç yorumları (23-29 Mart)

Haftalık burç yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz. 23-29 Mart arasında hangi burcu hangi sürprizler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için haftalık yorumlar...

Astroloji: Haftalık burç yorumları (23-29 Mart)

Haftalık burç yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz. 23-29 Mart arasında hangi burcu hangi sürprizler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için haftalık yorumlar...

24 Mart 2020 Salı 16:22
Astroloji: Haftalık burç yorumları (23-29 Mart)

HAFALIK BURÇ KÖŞESİ 23 MART-29 MART

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Ülkemizin zor zamanlar geçirdiği bugünlerde bir nebzede olsa güzel günlerden bahsedeceğim biraz. Bir süredir aklınızda olan hedefleri yakalayabilmek için bu hafta yeni fırsatlar , yeni imkanlara dikkat.. Son birkaç adımı atmak için içinizdeki enerjiyi keşfedin. Farklı çevrelerden alacağınız güzel haberle motive olacaksınız. Aile içi gerginliklere dikkat. Bu evrede sakinliğinizi korumalı ve daha koruyucu olmalısınız..

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hedefiniz, hayalleriniz değişen zor koşullar nedeniyle bir kezdaha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun motivasyonunuzu bozmasına asla izin vermeyin. Tam tersi bu durumu enine boyuna düşünme vakti. Herşey belki de ilk bakışta göründüğü gibi değildir. Alınacak tedbirleri sıkı tutmalı, bu sayede zararı en aza indirmek mümkün.Gayret kadere aşıktır sonuçta sayın boğa burçları. Azim ve gayretinizle her şeyin üstesinden gelmeli. 

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu aralar özel bir güç ve dayanıklılık enerjisi yaydığınızdan, çevrenizdekiler de bu enerjiden olumlu etkileniyor. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışacak , adeta bir iyilik zinciri başlatacaksınız sevgili ikizler.Tabiki bu evrede kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü hedefinize  ulaşmak için gereken güce sahipsiniz. Sağlık problemlerine daha dikkatli yaklaşmalı. 

Yengeç Burcu ( 23 Haziran - 22 Temmuz ) 

ihtiyacınızın dışında fazla harcamalarınız nedeniyle eleştirilebilirsiniz bu döenemde. Dönem tutumluluk dönemi.  Çevrenizde  özveriyle size destek olan insanlar sayesinde hedefinize  ulaşabilirsiniz. Parasal anlamda güç  ve evliliklerde kadersel gelişmeler söz konusu. Maddeye değil, manaya yönelmenizde fayda  var. Aile büyüklerinize sinirlenmekte haklı olsanız bile onları anlayşla karşılamalısınız .

Aslan Burcu ( 23 Temmuz - 22 Ağustos ) 

Eğitim, hukuk, yurt dışı ve iş hayatınızla  ilgili zorlayıcı bir dönem sizi bekliyor. Elinizden geldiğince bu haftayı ince eleyip sık dokuyarak geçirmenizde fayda var. Çalışma hayatında geçmişte verdiğiniz emekler sayesinde istediğiniz noktaya gelmenize az bir zaman kalmış.  Sağlığınızla ilgili devam eden sorunlar artabilir. Tedaviye tam uymanız gerekli.  Yeni ortaklık anlaşmaları için biraz daha beklemeniz gerek. 

Başak Burcu ( 23 Ağustos - 22 Eylül ) 

Kredi, ek kazançlar, harcamalar bu hafta gündeminizde olabilir. Geçmişten kalan bir ödeme tekrar gündeme gelerek canınızı sıkabilir. Haftanın diğer yarısında ise; iş hayartınıza ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. .Bekarlar sevgililerinden ayrılabilir, evliler ise gergin bşir dönemden geçebilirsiniz.Bu hafta olabildiğinden çok daha sinirlerimize hakim olmalı, gerginlik yaratacak konulardan uzak durmanızı öneririm. Aman dikkat!

Terazi Burcu ( 23 Eylül - 22 Ekim )

 Bu hafta ortasına dek günlük rutin işleriniz ve sağlığınızla ilgileneceksiniz. Bu hafta  başınıza gelebilecek kazalara  karşı kendinizi korumak için daha dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru kendinizi daha yaratıcı  hissedebilirsiiz. İş hayatınızda daha çözüm odaklı olmanız gereken bir dönem sizi bekliyor. Aile ve emlak konularındaki sorunlar had safhaya çıkabilir. Sakin kalabilmek önemli.

Akrep Burcu :( 23 Ekim - 21 Kasım )

Bu hafta yarısına dek aşk hayatı , çocuk ön planda olacak. Bu konularda gelişen olaylara müdahale etmeye çalışsanız da başarılı olamayacaksınız. Süreç sizin için biraz yorucu  olabilir. Maddi konularda biraz sıkıntılı durumlarınız olabilir hafta yarısından itibaren. Bu konuda zamanında destek olduğunuz yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Sakinliğiniz ve olaylar karşısındaki soğukkanlılığınız sayesinde olayları hafif atlatacaksınız.

Yay Burcu :  ( 22 Kasım - 21 Aralık )

Bu hafta ortasına kadar parasal ve emlak işlerinizde mucizelere şahit olabilirsiniz. İş hayatınızdaki çekişme sizi daha çözüm odaklı hale getirebilir.  Eşler hem duygusal, hem de mantıken anlaşmakta oldukça zorlanabilirler. Aşk hayatınızds sıkılganlık gündemde olabilir.Hafta yarısından itibaren yapacağınız görüşmelere kulak vermelisiniz. Daha düzenli bir sisteme geçmeniz mümkün.

Oğlak Burcu :( 22 Aralık - 21 Ocak )

Bu hafta ortasına dek kardeş veya aile ortamında gerginlikler olabilir. Sakin kalmakta ve soğukkanlı hareket etmekte fayda var. Bu hafta adeta kendi iç sesinize kulak vereceksiniz. Sizin için kendinizle yüzleşme haftası olabilir.Geçmişe dönük sorgulamaların kimseye faydası yok. Aile, ev, gayrimenkul gibi konularda devam eden sorunlar; birden bire ve güzel bir şekilde neticelenebilir.

Kova Burcu :( 22 Ocak - 19 Şubat )

Haftanın ilk yarısı kazançlar, ikinci yarısında ise; tamamen kişisel konularınızla ilgileneceksiniz. Kazalara ve şanssızlıklara açık olacağınız bir hafta . Özellikle çarşambaya dikkat. Sosyal çevrenizden alacağınız destekle kazancınızı daha d  artırabilirsiniz. Geçmişte emek verip, olmayacak diye vazgeçtiğiniz şeyler bir anda olabilir.Sağlık problemlerine dikkat edilmesi gereken bir dönem. 

Balık Burcu :( 20 Şubat - 20 Mart )

Geçmişle yüzleşeceğiniz daha çok içe döneceğiniz bir hafta başlıyor sevili balık burçları.Bu dönemde daha çok maneviyatınaza önem verebilirsiniz. Fazla hayalci, realiteden uzak fikirlere kapılmaktan uzak durmalı ve daha gerçekçi olmalısınız. Kariyer için ektiğiniz tohumların aniden yeşermesiyle yüzünüz gülebilir. Ailenizle daha çok vakit geçirmeli ve onları daha çok anlamaya çalışmalısınız. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.