banner388

Artvin’de Kar Seferberliği

Doğu Karadeniz Bölgesi’ni etkisi alına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

Artvin’de Kar Seferberliği

Doğu Karadeniz Bölgesi’ni etkisi alına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:38
Artvin’de Kar Seferberliği

 Doğu Karadeniz Bölgesi’ni etkisi alına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sahil kıyı şeridinde ki merkezlerde dahi kar kalınlığının hayatı etkileyecek düzende olması iç bölgelerde meydana gelen yağışları ne derece fazla olduğunu tahmin etmek pek de zor değil.
İç bölgelerde bir çok köy yolunun ulaşıma kapandığı bilgisine ulaşılırken belediye ekiplerinin de görevlerine durmadan devam ettikleri öğrenildi.
Artvin, Karadeniz Bölgesi’nde yoğun kar yağışının yaşandığı bölgelerden biri. 2 gündür meydana gelen yağışlar sonucunda ulaşımda aksaklıklar oluştuğu görüldü.

Kar temizleme ve tuzlama çalışmaları başlatan Artvin Belediyesi’ne dükkanlarının önlerini temizleyen esnaf yardımcı oldu. Esnaf ile belediye ekipleri el ele vererek karla mücadeleyi beraber sürdürdü. Artvin Belediyesi ekipleri ana caddeleri her ne kadar trafiğe açmaya çalışsa da araçlar zaman zaman trafikte seyir etmekte zorlandı. Zorlanan araçların imdadına ise vatandaş yetişti. Kar nedeniyle yolda kalan araçları iten vatandaşlar yolu yeniden trafiğe açtı.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberArtvin Kar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.