banner388

AK Parti'den il başkanlıklarına Suriyeli talimatı

AK Parti Genel Merkezi, il başkanlıklarına Suriyeliler konusunda talimat verdi. Verilen talimatta Suriyeliler konusunda olumsuz görüşlerin kırılması konusunda çalışmaların yapılması gerektiği belirtildi.

AK Parti'den il başkanlıklarına Suriyeli talimatı

AK Parti Genel Merkezi, il başkanlıklarına Suriyeliler konusunda talimat verdi. Verilen talimatta Suriyeliler konusunda olumsuz görüşlerin kırılması konusunda çalışmaların yapılması gerektiği belirtildi.

29 Temmuz 2019 Pazartesi 13:58
AK Parti'den il başkanlıklarına Suriyeli talimatı

AK Parti'de Cuma günü gerçekleştirilen genişletilmiş il başkanları toplantısında Suriyeliler konusu ele alındı. Suriyeliler konusunda vatandaşların olumsuz görüşünün yok edilmesi için vatandaşlarla temasa geçilmesi talimatı verildi. 

Yeni Şafak gazetesinden Fazlı Şahan'ın haberine göre, Türkiye'de  yaşayan sığınmacılarla ilgili mesajların verildiği toplantıda Osmanlı döneminden Cumhuriyet dönemine kadar din ve ırk ayrımı gözetmeksizin sığınmacılara hoşgörü ile yaklaşıldığı ve açık kapı politikası yürütüldüğü ifade edildi.

Sığınmacıların sağlıkta öncelikleri olduğuna yönelik kamuoyunda 'doğru olmayan' bilgilerin de paylaşıldığı toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Suriyelilerden aldıkları sağlık hizmeti karşılığında katkı payı alınacağı örnek olarak gösterildi.

Toplamda 29 ilde 189 tane Göçmen Sağlık Merkezi olduğu belirtilen toplantıda, Suriyeli sayısının 20 bin ve üzeri olduğu yerlerde Güçlendirilmiş Göçmen Sağlığı Merkezi oluşturulduğu bilgisi paylaşıldı. Bu merkezlerde temel sağlık hizmetlerinin yanı sıra çocuk, kadın doğum gibi pek çok hizmetin de verildiği hatırlatıldı. Bu merkezlerin daha aktif kullanılması talimatı verildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk ocağı 2019-07-29 15:09:43

Bunları gönderin yoksa daha kötü sonuçlar oluşacak. Sonrada oluşan herşeyin tek sorumlusu şu anki hükümet ve yandaşları olacak bilginize...

Avatar
ertac55 2019-07-29 14:36:44

suriyelileri düşündüğünüz kadar vatanını karşılıksız seven ve karuyanlarıda düşünseniz ve gerekli önlemleri almayı deneseniz?

Avatar
^_^ 2019-07-29 15:53:23

artık yeter kardeşim. suç işledikleri halde gözardı ediliyorlar, avrupa desteği diye para alıyorlar, sağlık hizmetleri ücretsiz, dükkan açsa vergi vermiyor. ben asgari ücretliyim iş insanlarından fazla vergi veriyorum. ve kendi ülkemde ikinci sınıf vatandaş yerine konuyorum.ağzımı bozmak istemiyorum. bunları başımıza bela eden en tepedeki bunların sayesinde para aklıyor. (man adaları) ama hesap verecekler.

Avatar
Türk 2019-07-29 16:58:56

suriyeliler için neden bu kadar ısrar ediyorsunuz. görmüyor musunuz toplumun yapısı bozuluyor kardeşim. millet istemiyor neden anlamak istemiyorsunuz, dediniz ne.

Avatar
aaaaa 2019-07-29 16:53:14

siz bırakın suriyelilere halkın bakışını, benim size bakışıma focuslanın, boş işlerle uğraşıyonuz yine, vaktiniz azalıyor gidiş vakti geliyor :))

Avatar
Meltem 2019-07-29 16:59:22

Bunlar yuzunden ailece grip olduk ve uzun surdu onceden buz yerdim bogazlarim sismezdi simdi soguk su icsem bogazim sisiyor cunki bunlardan dolayi herkesin bagisiklik sistemi coktu defolsunlar cok isteyen seven varsa bunlari bunlarla birlikte suriyeye gitsin gonullu savassin

Avatar
samsunn 2019-07-29 17:11:41

vatanımızdan defolsunlar, bu soysuzlar için değil Türk Milleti için çalışmak için o görev ve makamlardasınız

Avatar
metehan55 2019-07-29 17:15:43

sonuç?? gönderin hepsini gitsinler ösoya katılsınlar toprakları için vatanları için savaşsınlar o cocukları